Tömegeléskor szoktatok kardiózni?
Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 11:08
11/22 anonim válasza:
Én heti 2x spinningre járok és úszom is min. 2x egy héten. Nem kötelező kardiózni, de a szív és érrendszer miatt ajánlott, arra viszont elég heti 1x egy hosszabb, vagy edzések után 10-15 perc. De ahogy már előttem is írták, nem árt ha nem a béka popója alatt van valakinek az állóképessége, pl. ha meg akar halni, miután kicsit futni kellett a buszra stb. Az edzésben is hátráltathat a rossz állóképesség. Ha valakinek végképp nem fér bele, de hízékony, az jobban odafigyel a kajára max. Heti 30-60 perc szerintem azért beleférne mindenkinek.
12/22 anonim válasza:
FÖLÖSLEGES tömegeléskor kardiózni,így is alig birok annyit zabálni hogy kalória pluszba legyek...(+500),nem hogy ha még kardióznák is.
13/22 A kérdező kommentje:
Én csak attól félek,hogy elhíznék kardió nélkül.
Alacsony vagyok,165 cm és 60 kg.
20 évesen kb 67 kg voltam,és ezt leadtam.
Persze akkor még nem edzettem nagyobb súlyokkal.
Most kezdtem csak jobban odafigyelni a kalóriabevitelre.
Eddig inkább csak az volt a cél,hogy sportos legyek és ne legyen súlyfeleslegem.
2018. márc. 31. 18:06
14/22 anonim válasza:
A kardiózás segít az izmosodásban,az erősödésben és gátolja a zsírosodást.Az izmok tápanyagfelhasználása javul a kardiónak köszönhetően.Amióta kardiózok,szinte semmit sem zsírosodtam.Arról nem is beszélve,hogy sokkal jobb a közérzetem,fittebbnek,erősebbnek érzem magam.Heti 3x kardiózok heti 3 súlyzós edzés mellé.3000kcal-lal tömegelek,igaz sok szemét kaját eszek
15/22 anonim válasza:
A kardiózás segít az izmosodásban? Tovább nem is olvasom :D
16/22 A kérdező kommentje:
Azért heti 3 kardió nekem sok lenne:)
2018. márc. 31. 21:41
17/22 anonim válasza:
Mert nem értesz hozzá,ahogy már sokszor kiderült.
A kardió hatására javul az izmok tápanyagellátása,ami kövezkeztében izmosabbak és erősebbek lehetünk.Az izmok sokkal hatékonyabban tudják felhasználni a tápanyagot,aminek hála a zsírosodás is kevésbé lesz jellemző
19/22 anonim válasza:
Az állóképesség nem a kardiótól függ. Van, akinek anélkül is jó. Akárhogy erősködsz, simán nélkülözhető a kardió. Nem látom okát, hogy elkezdjem.
20/22 anonim válasza:
#12 Ha nem tudsz enni akkor viszont erdemes kardiozni 10-20 percet. Utana sokkal ehesebb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!