Ma egy kicsit megcsúszott a zsír bevitelem, ez gond?
2421 kalória megy naponta, és ma 2267nél vagyok(már ez is a vége a mainak)
ebből 70,7 g lett zsír.kb 565 kalória ez.
Nem lenne gáz,ha valami hasonló lenne a zsírbevitelem, ma egész jól éreztem magam ennyi zsír mellett.
Szerintetek?
És minden nap 2421 kcal megy? Kereken ennyi? Se nem 2400, se nem 2500, hanem 2421?
Mi a fészkes fenének kell ennyire komolyan venni? Mi van ha 100-al több vagy kevesebb, vagy ha egy nap több a zsír egy kicsit?
Megmondom mi van ilyenkor, (dobpergés) SEMMI!
Ha jobban érzed magad, lehet, hogy van összefüggés :) Nyilván egy nap nem egyértelműsíti, de lehet, hogy van.
70g szolid bevitel, mi vele a gond? Nem olyan sokkal van a kötelező minimum fölött... Szálkásítasz? Mert tömegeléskor ez kb. ami a nagy könyvben meg van írva, de szálkásításkor is belefér, miért ne?
Van, akinek több zsír esik jól. Én a te kalóriabeviteleddel a háromszorosát enném, hogy ne legyek rosszul s legyen energiám, persze az egy más műfaj, de szénhidrát alapú étrendnél sem kell a kötelező minimumot célozni a zsírral, 70g remek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!