Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ma egy kicsit megcsúszott a...

Ma egy kicsit megcsúszott a zsír bevitelem, ez gond?

Figyelt kérdés

2421 kalória megy naponta, és ma 2267nél vagyok(már ez is a vége a mainak)

ebből 70,7 g lett zsír.kb 565 kalória ez.

Nem lenne gáz,ha valami hasonló lenne a zsírbevitelem, ma egész jól éreztem magam ennyi zsír mellett.

Szerintetek?

2018. márc. 26. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó az..
2018. márc. 26. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem gond, sőt. Idővel ráérzel, hogy nem is kell számolgatni, mert már ránézésre tudod, hogy mennyit kell enned ahhoz, hogy fogyj, vagy éppen hízz. Nem is a napi számít, hanem a napok összességében. Gondolj csak bele, hogy nincs két egyforma ember, vagy akár egy embernek két egyforma napja. A kalkuláció csak irányt mutat, egy kiindulási alap.A mérleg az, ami megmondja neked, hogy mi a helyzet, illetve a tested. Például, ha gyorsan fogysz szálkásítás alatt, és már azt is érzed, hogy nem bírod rendesen az edzést, akkor túl kevés a tápanyag, izmot is vesztesz.Ezt korrigálod addig amíg optimális nem lesz. Tömegelésnél pedig szintén. Nem kell sokkal többet enni, mert zsírosodsz, szálkásításnál pedig elveszted a felszedett izom egy részét. Én naponta mérem magam, a testzsírt pedig legalább havonta. Nem számolok sohasem semmit, és nincs is ezzel gondom.Remélem érthető.
2018. márc. 26. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:

És minden nap 2421 kcal megy? Kereken ennyi? Se nem 2400, se nem 2500, hanem 2421?

Mi a fészkes fenének kell ennyire komolyan venni? Mi van ha 100-al több vagy kevesebb, vagy ha egy nap több a zsír egy kicsit?

Megmondom mi van ilyenkor, (dobpergés) SEMMI!

2018. márc. 26. 19:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Jaaa nem :D nyilván van amikor csak 1900 de van amikor 2400 :D csak a zsírt mindig próbáltam alacsonyan tartani ma egy kicsit megcsúszott de sokkal jobban éreztem magam
2018. márc. 26. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha jobban érzed magad, lehet, hogy van összefüggés :) Nyilván egy nap nem egyértelműsíti, de lehet, hogy van.

70g szolid bevitel, mi vele a gond? Nem olyan sokkal van a kötelező minimum fölött... Szálkásítasz? Mert tömegeléskor ez kb. ami a nagy könyvben meg van írva, de szálkásításkor is belefér, miért ne?

Van, akinek több zsír esik jól. Én a te kalóriabeviteleddel a háromszorosát enném, hogy ne legyek rosszul s legyen energiám, persze az egy más műfaj, de szénhidrát alapú étrendnél sem kell a kötelező minimumot célozni a zsírral, 70g remek.

2018. márc. 27. 12:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja amugy dieta azert ennyi a kaloria
2018. márc. 27. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!