Ti mit ettetek ma? Egész nap?
Nálam a reggeli
30g fehérje(whey,sztracsatella)
2deci tej, és 50g müzli
.
ebéd
chilis babkonzerv 240g
lencse 246g
csirkemell 193g
Mustár 11g
toast kenyér 67g
vacsora:
csemege sonka 98g
toast kenyér 87g.
boci tejszínes sajtkrém 100g
2deci tej.
plussz egy túrórúdi :D ami 23g :D
Ja amúgy diétán vagyok, de egész jól tűröm, nem vagyok éhes. sőt sokszor többet eszek mint amikor nem számolgattam :D
- 2 tojás, 2 szelet sonkaszalámi, uborka meg egy rusztikus bagett (ez nem tudom pontosan hány gramm)
- 100g műzli (zab, mazsola, mandula, mogyoró)
- 500g csirkemell, 300g rizs, 1 jégsaláta +joghurt meg kaliforniai paprika. Ezt 3 étkezésre elosztva.
- 30g fehérje, 1 banán
Itt tartunk most.
- 100g zab
- 250g félzsíros túró
reggeli: 20g-os müzliszelet
ebéd: 1 tál hagymás bab (lilahagyma, vörös konzerv bab, házi füstölt parasztkolbász, házi szalonna), hozzá 2db zsemle, utána pedig 1 db alma
vacsora: 1db bolti almás pite, 1db bolti mákos pite
Tegnap.:
Reggeli: 1L tej, 3 db csirkemelles, tojásos szendvics
Ebéd: rizs, csirkemell, szalámi, tojás, sajt
Vacsora: csirkemell, tészta, spenót, 0,5L tej
Tegnapi kajám.
Reggeli. Zabpelyhes müzli (80gramm) + lekvár + joghurt
meleg szendvics jó minőségű, drága felvágottal és sajttal (kb 12g fehérje).
Ez után hát edzés 6 gyakorlattal.
Fehérjeturmix vitargóval edzés után (kb 20 gramm fehérje).
Később 80g tészta benne 96g sajt (kb 24 gramm fehérje). Ez után ha jól emlékszem 5 palacsinta 100 gramm lisztből, tejjel és bennük azt hiszem 266 gramm nutella. Mellé még olyan 5 kinder bueno (10 darab) és sütemény. Ezek után 80 gramm zabpehely yoghurttal és lekvárral.
Miután megettem kimentem futni 40 percig.
(Mindennap kimentem futni minimum egyszer, már nagyon sok ideje)
Este illetve ma hajnalban: egy doboz túró mínusz 46 gramm és 30 dkg csirkemell.
Ja és egy átlag embernél jóval kevesebb rajtam a zsír, sőt a terembe is a szálkásak között vagyok.
Viszonylag rendben leírtam.
Lol, valakinek nem tetszik az, hogy eszek, ezért lepontozott. :(
Sajnálom, hogy nem ehet(nek) az illető(k), aki(k) minuszra értékelt(ek), tüttyölt ratlyit. Tudom, hogy ez a gazdagok étele, ezért nem engedheti(tek) meg magatoknak.
Főleg, hogy mostanában még jobban nőtt a hozzávalók ára, főleg a pesének és a cihátának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!