Most mihez kezdjek? Tomegeljek vagy szalkasitsak? Teljesen ossze vagyok zavarodva es mindjart nyar! Surgos!?
Ez a testem most , minden feszítés nelkul.:
Es mar 4 honapja edzek de semmi :( probaltam tomegelni is, nem igazan ment, de mar tenyleg nemtudom mit csinaljak.
Ilyen testet szeretnek minnel hamarabb: [link]
Szoval kerlek valaki irja le nekem a legrovidebb utat hogy elerjem azt a kivant testet amit szeretnek. Es reszletesen ha lehet :( elegem van hogy egy helybe vagyok orokke.
4 honap boven eleg. Masfel honapot tomegelsz, teljestest edzes, csak alapgyakorlatok (fekvenyomas-guggolas-felhuzas-evezes-mellrolnyomas-meg labemeles-szuknyomas-bicepsz ruddal) heti 3x. 2 hetente emelsz minden gyakorlatnal 5kgt a sulyon, 2 hetente pedig az ismetlesszamon. Tehat egyik heten ismetlesszam emeles, masik heten suly. Pl guggoltal 4x8at 50kgval, kovi heten guggolsz bele 4x10, 2 het mulva meg 4x8at fogsz 55be.
Ez toltad 6 hetig, megettel legalabb napi 2800kcalt es 120g feherjet (100gramm mogyoro kb 550 kcal es 20g feherje), utana marad a napi 120g feherje, a kaloriat leviszed 2000re, ugyanugy edzel, csak meg melle kardiozol is pluszba heti 3x amikor nem kondizol. Ha megall a fogyas ,csokkented a kcal bevitelt mondjuk 1800ra. Heti minusz -0.5--1kg az idealis. Ezt csinalod 10 hetig es meg jobban is fogsz kinezni a vegere mint az a csontraketa.
Amugy megkerdezhetem, hogy mi a csatkai szuzmaria szoborlakta deneverhugyert akarsz igy kinezni, meghozza ennyire surgosen?
--gömb--
11
Ilyen fizikumhoz mint amit el akar érni nem kell sok minden. Én anno 4 hónap alatt lettem olyan, úgy hogy egy nulla volt a kaja, igaz nekem nem kellett a szálkásság miatt aggódni mert nem zsirosodtam. A kérdező láthatóan fedett, tehát neki érdemes volna tisztá(bba)n kajálni ha ilyen szálkás akar lenni szerintem, de ehhez a szinthez, mondom, nem kell kifejezetten tömegelni.
Most ha 2 hónapot tömegel 2 hónapot diétázik, nagyjából ugyanott van mintha csinál 4 hónapig egy ún. testkompozíció változtatást. Ezen a szinten nem nagyon számít.
Mennyi lehet annak a srácnak a karja? Max 36 sztem.
Tömegelj!
Hétfő : Láb, has
Kedd: Mell, tricepsz, has
szerda: Bicepsz, hát, has
Csütörtök:tricepsz, váll, has
Péntek : Láb, vádli, has
Szombat:pihenés
Vasárnap :pihenés
Értend: Krumpli, Csirkemell, Marhahús, teljeskiőrlésű tészta, teljeskiőrlésű kenyér.
Kiegészítők: egyéb fehérjék helyett NUTRISON. (Napi 3x, kötelező edzés után inni.
BlackBlood edzés előtt!
Egyéb kiegészítők: Scitec Nutrition :Joint X ( nagy súlyokkal kell dolgozni és ez a zselatin tartalmú kapszula segít elkerülni a fájdalmakat guggolás és a labtoló után.
Eddz keményen nem súlyokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!