Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti melyik edzés előtti "pörget...

Ti melyik edzés előtti "pörgetőt" javasoljátok nekem?

Figyelt kérdés

Alapvetően nincs szükségem minden edzésnél rá de hála a drága egyetemi dolgozóknak és a mentoromnak nem jutok el

edzeni 18 óra előtt. Valamikor pedig kicsit zokni vagyok gyenge a koncentráció és a teljesítményem sem nevezhető jónak. A koffeint jól bírom.

2018. márc. 19. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Nekem az L-karnitin bejött. Alig bírok leállni edzés végén.
2018. márc. 19. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Én is 6után edzek és nem használok semmi pörgetőt,nem is kell egészséges embernek semmi ilyen baromságot.(Amúgy próbáld ki a thort:))
2018. márc. 19. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Attack ha jo durranást akarsz. Napalm ha pörögni. Egyébként arginin,citrullin malát ami jo igy magába.
2018. márc. 19. 17:15
 4/7 palilaci ***** válasza:
Xtreme napalm igniter shot, black blood nox. De hogy aludni nem fogsz, az tuti fix.
2018. márc. 19. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Pow3rd jött be nagyon, az pont csak annyira pörgetett meg hogy az edzést jól bírtam de utána hamar megnyugodtam és tudtam aludni, szerintem érdemes azzal tenned egy próbát, ha az nem használ akkor próbálj ki erősebb cuccokat pl. Nitrox Therapy, Hot Blood, ha meg azokat is kevésnek érzed, akkor mehet a Black blood nox+ illetve caf+ illetve Superhero, big bang.
2018. márc. 19. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Hot blood. Ahhoz kepest a felsoroltak gyengek. En ezt erzem meg legjobban es nem csak a koffein miatt
2018. márc. 19. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:
én próbáltam elég sok mindent, attack, hot blood, nova stb... de egyik sem okozott semmi különöset, lehet mert kotyogós kávén nőttem fel kb :D De volt egy ami igazán odabszott, az az N.O.-Xplode volt a BSN-től, nem is értem hogy adhatták nekem oda anno 15 évesen :D Azóta rájöttem hogy hülyeség és inkább nem szedek semmit már 6 éve.
2018. márc. 20. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!