Melyik lenne az ideális fehérje?
Edzés utáni fehérjére gondolok. Ajánlanátok készítményeket?
Valamint valakinek volt már rossz tapasztalata az Mhn Sport shop-ból vásárolt fehérjékkel? 100% Whey van ráírva, de azt tapasztaltam, hogy zsírosodok tőle (nem tömegnövelő).
Szia. Én Biotech párti vagyok. Ha van rá keret akkor ISO whey zérót ajánlom. Finom ízek vannak benne amino profilja is jó és zéró cukor. Gyors felszívódás úgyhogy teljesen ideális edzés utánra. Egy bibi van vele hogy 500 gramm 4600 forint körül van benne. Ha olcsóbban szeretnéd megoldani akkor a 💯% pure wheyt ajánlom ez is gyors felszivodasú 3590 fél kiló
MHN teljesen jo, vagy ott van a Protein.buzz whey.
Zsirosodni a kaloriaplusztol fogsz, nem egy "100% whey" feliratu tapkiegtol.
Edzés után régebben Scitec WPP ittam, de egy ideje a Biotech marha fehérjéjét iszom, mert jobb az emészthetősége számomra. Diétában tejfehérje izolátumot vagy hidtrolizátumot is szoktam, csak azoknak húzósabb az áruk.😋
Nézegess a shop.builder.hu oldalon ott jó étkezési tanácsok vannak.
Hajrá!💪
Valójában nincs olyan, hogy edzés utáni fehérje. Gyakorlati szempontból az aminosav összetétel és az emészthetőség különbözteti meg leginkább a fehérjéket. A legbiztosabb, ha normál táplálékból viszed be a fehérjét. Naturálként ez nem kihívás.
MHN szerintem szutyok, de nem attól zsírosodsz, hanem sokat zabálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!