Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi vízzel kéne bevenni a...

Mennyi vízzel kéne bevenni a vitaminokat?

Figyelt kérdés
Tehát amiről szó van az egy mega daily one plus, egy D3, 2 darab omega3, 2 darab ZMB6 és egy C vitamin. Ezt egyszerre betolva mennyi vízzel kéne lenyomni? Egyszer valahol azt olvasta, hogy nem kevés vízzel, de az mennyi kb.? Fél/ 1liter? Esetleg több? Köszi előre is!
2018. márc. 14. 15:54
 1/4 BlodDrunk ***** válasza:

Mind1,napi szinten oszd el egyenletesen amennyit iszol.

Egy pohárral is beveheted vagy mennyivel neked kényelmes.

2018. márc. 14. 15:59
 2/4 Rikk95 ***** válasza:

Hello!

A vízfogyasztás egy nagyon fontos dolog az átlag ember életében és még fontosabb, ha sportol az illető. Napi vízfogyasztást 20 kg testtömegenként 1 literre szoktam javasolni, de inkább törekedj ez fölött lenni.

Én a napi vitaminadagot (Vitabol, lassú felszívódású C vitamin, izületvédő) reggel szoktam bevenni első étkezést követően, legalább fél liter vízzel. Mondjuk én simán megiszok egy nap 6- 7 liter vizet, szóval nekem fél liter az 4- 5 korty.

Remélem segítettem.

Üdv,

R

2018. márc. 14. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem világos a kérdés teljesen.Mindenesetre én úgy szoktam,hogy ki van rakva a vitaminokból 5-6 db,megfogok egyet lenyomom a torkomon és iszok rá 2 kortyot.Aztán megfogom a következőt lenyomom,iszok.4-5 deci szokott így elfogyni,mert a kicsikre elég 1 korty is.

Egyszerre betolva úgy hogy beveszem a számba az összeset úgy nem tudok lenyelni egyet sem,nemhogy egy maréknyit,akármennyit is innék rá.Egyébként az omega 3at jobb lenne elosztani 3 felé reggel du és este.Az MDO meg tartalmaz C-t ezért a a külön C-t 3-4 órával később utána nyelni ne pedig vele együtt.

2018. márc. 14. 17:36
 4/4 anonim ***** válasza:
13-4 kapszula le szokott menni 2 adagban egymas utan osszesen kb 2x2dl vizzel. Annyival kell, amennyivel kenyelmes.
2018. márc. 15. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!