Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Növekedési hormon használata...

Növekedési hormon használata öregedési folyamatok lassítására? Amerikában használják, de milyen mennyiséget, és mennyi ideig?

Figyelt kérdés
Használják sportolók, köztük testépítők is. Mekkora az a mennyiség, ami testépítők használnak, és mi az a maximum adag, ami az első részben kérdezett dologhoz kell. Illetve izomnövekedésben ilyenkor is segít valamennyit?
2018. márc. 14. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Testépítők inzulinnal nyomják a növit, szigorú orvosi felügyelet mellett, mert ez nagyon veszélyes. És hát igen, elég izmosak tőle:) Lsd. pl. Phil Heath:)

Többire nem tudok válaszolni

2018. márc. 14. 15:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Tesztoszteront használnak nem pedig növit.Van egy megállapított maximum fiatal felnőttkori férfi érték és mérés után a doki annyit ad be hetente,hogy elérje azt a szintet.Így elkerülhetőek lesznek az alacsony tesztoszteron szint miatti lelki és mentális problémák,a csökkenő izomtömeg,a zsírosodás mértéke,a csökkenő libidó és a csökkenő vitalitás.
2018. márc. 14. 17:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem használják orvosilag csak nagyon indokolt esetben, tesztoszteront szoktak felírni, de nem nagy adagokat. a GH ugyanakkor bizonyítottan még edzés nélkül is növeli az izomtömeget, és csökkenti a tzs-t. Kis mennyiségben gyakorlatilag nincs mellékhatása, csak marha drága. Illetve legnagyobb mellékhatásai inkább kellemetlenek: csontvégek erősödnek a porcoknál, nő a kéz, láb, fejkerület, nőnek a belső szervek is kissé. Főleg akik túltolják. Mai MRO versenyzők brutál adagokat tolnak, látszik is rajtuk.
2018. márc. 14. 22:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezek szerint a molnar richard nevu hányásnak ettol lehet ilyen eltorzult kutya feje?
2018. márc. 14. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Novit is hasznalnak ugyanugy, mint tesztoszteront. Mielott szabalyoztak kulon erre szakosodott rendelok voltak, ahol komoly penzekert az orvos felirt novikurat. Testepito berkekben 10-20iu az atlag, magasabb szinteken 40iu koruli adagokrol is lehet hallani. Ebbol itelve oregedes lassitasara szerintem max 2-3 iut hasznalnak, de errol egyaltalan nincs infom, csak tipp.
2018. márc. 15. 08:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Konkrétan a növ. hormonról érdeklődtem, a tesztoszteronpótlás van hivatalosan Magyarországon. De a 10-es tesztóval, a doki nem látja indokoltnak. Edzés, meg tesztoszteronfokozót szedek, úgy ennyi.
2018. márc. 23. 09:00
 7/10 anonim válasza:
A hGH ról azt hallottam, hogy nagyon jól helyrerakja a porckopásokat meg ilyesmiket. Na engem emiatt érdekelne. Ehhez kisebb dózis elég lehet mint a testépítői karrier fellendítéséhez?
2018. márc. 23. 14:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Ilyen dolgok érdekelnének engem is. Csak itthon nem mond az orvos hivatalosan semmit. Aki tapasztalt esetleg valamit, nem testépítő szemmel, az írjon erről a dologról.
2018. márc. 23. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:

a hgh oli meg a legtobb testepitot manapsag... nem csak az izmuk es a hasuk nol (az osszes "profi" testepito olyan undorito ahogy kinez oldalrol) de a szerveik is. Ezert halnak meg, mert 2x akkora a szivuk mint kellene... Az a Dallas nemtom ki is 26 evesen halt meg ez miatt. Persze meg az inzulin meg vizhajtas is eleg sok eletet elvett mar...

Hulyeseg az egesz. Sima teszto meg valami gyengebb kox mint a winstrol vagy eq es abbol nagy gond nem lesz, es jol is nez ki tole az ember.

Amugy Rich Piananak vannak videoi a HGH rol ahol elmondja az arakat meg adagolasokat is ha ennyire erdekel. (megj.: o is nem reg halt meg )

2018. márc. 23. 21:58
 10/10 anonim válasza:
A kerdesed elsö felere a valasz: Amire gondolsz, es amit az USA-ban hasznalnak az a DHEA Prohormone, ott mindenhol lehet recept nelkül kapni. Europaban ugy tudom, hogy recept nelkül nem megy, csak online. Nekem egy endokrinologus ajanlotta, es adta a receptet, 10 mg naponta. Ö maga 75 eves, de az energiaszintje, aktivitasa es kinezete kb. egy 45 evesenek felel meg.
2018. máj. 2. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!