Danabol kúra, hogyan?
19 éves vagyok jelenleg. 4 éve eddzek, ebből az utolsó két év az, amikor már komolyan csináltam a dolgot(TSM szerint eddzek, ha ez mond valakinek valamit).
Szépen erősödtem és izmosodtam a módszerrel, de szeretném egy kicsit megdobni a fejlődést, mivel 2 éven belül tervezek versenyen indulni. Danabolra gondoltam, ha nem válik be, akkor test. prop.-ot kipróbálom egy következő kúra alkalmával, amit ez a kúra befelyezése után fél évre tennék időben.
Elkezdtem utánanézni, hogy mit hogyan kell, de vannak homályos foltok.
Kaja természetesen rendben van, már elég régóta.
Ésszel szeretném csinálni a kúrát, inkább legyen drágább, de ne legyen utána olyan mellékhatás, ami elkerülhető lett volna. Arra gondoltam, hogy csak egy szemet szednék. Hány hetes kúrát érdemes csinálni?
Mi kell még maga a szteroid mellé? Proviron biztosan, egyéb dolog?
Ha csak egy szemet szedek, akkor HCG injelcióra szükség van a végén? Úgy tudom, hogy csak magas adagolás után kell.
Előre is köszönöm a válaszod!
Maradjunk a danabolnál, ha kérhetem, illetve maga a kúra helyes kivitelezésénél.
Maradhatsz a danánál, de, ha pl szeded 6 hétig(Tovább nem szedném, májadba lehet verne egy szép lyukat.), feljön 10kg, abból 7-8kg víz, szerintem szívesen visszamennél az időben, hogy inkább propira költsd a pénzedet.
Hcg nem árt. Minden egyes eltelt nap után 40iu. tehét ment 10 hétig a kúra, akkor 10x7x40=2800iu(Legyen kerek, 3000iu) első szúrásra, aztán csökkentgeted, pl következőnek mehet 2500iu 5 nap múlva, aztán megint 5 nap múlva 2000, 3 nap 1500iu, 3 nap, 1000iu. Szerintem 10 hétnél elég lesz 2x5000iu összesen, bőven. Zita/clomid sem ártana. Zitából megennék 20 napig 20mg-ot, aztán 10 napon keresztül 10mg-ot, a hcg után, vagy azzal egyidejűleg kezdve, egyénfüggő amúgy, kinek mi válik be..
Antiösztrogén kellene mellé, hogy ne vízesedj/csöcsösödj stb. Provi jó, ha gyenge, akkor anastrozol hatóanyagú valami(anabrest/arimidex/stb).
Ez a baj, hogy senki nem segít semmmit, mégis honnan kéne tudnom, ha mindenki csak a sablonszövegeket mondja.
Senki nem beszél egy komplett kúráról, hogy mit, hogyan.
Egyébként úgy döntöttem, hogy danabolt hanyagolom, test. prop. lesz a kúrában.
heti 200mg(első kúrának bőven megteszi).
Plusz még HCG, Proviron és Zitazonium, amit mindenképpen be fogok szerezni.
A lényeg, hogy mindenki csak magyaráz, hogy nem tudsz semmit, és hagyd a francba.
Hogy tudjak valamit, ahhoz jó lenne, ha segítene valaki, pont azért kérdezgetek mindenhol, hogy egyre több információm legyen a dologról, nem most kezdem a kúrát, főleg nem így félhülyén.
Versenyezni szeretnék, és tudom, hogy cucc nélkül ott nem fog menni. Ne keverjük bele a genetikai határokat, az mindig is messze esz naturálon, csak itt nem áll rendelkezésemre 10 év. 2 éven belül el szeretnék indulni az első versenyemen.
Elsőnek azért köszönöm!
Magassagod, testsulyod? Kep?
Dana eleve felejtos. Kozben provi eleg, PCT HCG es zita. Mas nem szukseges. Esetleg majvedo es omega 3 tapkieg.
“Ésszel szeretném csinálni a kúrát, inkább legyen drágább, de ne legyen utána olyan mellékhatás, ami elkerülhető lett volna.“
Akkor hanyagold a szemest.
Ha két éve szúrom magam, akkor kezdjek 29200ui hcg-vel? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!