20.5 százalek kürül van a testzsírszázalékom ezt le szeretném csökkenteni kb 17 re... 184-87 körüli magas vagyok.
1 hónapja kb 4 kg al könnyebb voltam de elkezdtem kondizni és észre veszem magamon hogy jött fel izom is és zsír is .. nos szeretnék leadni egy par felesleges kilót zsírból és aztán elkezdeni testépíteni :) nos valami jó kis diéte ? Gyümiből tele vagyunk anyám kosztja van .. ugyhogy mindegy de valahogy megoldom a kaják beszerzését.. egyebken 4 kg al ezelőtt azt mondták hogy nagyon vékony vagyok .. mindenki ezt mondta.
de én magamat sosem latom vekonynak.. voltam én egy éve majdnem ilyen magas, 69 kg és a hasamról soha nem tűnt el teljesen a zsír.. erre nincs magyarázat hogy miért :) Soha nem lesz kockahasam
A diéta alatt irányított táplálkozást (és nem fogyókúrát) értünk. Diétázni mindig kell, ha valaki eredményeket akar elérni a testépítésben. Sőt kinézetünk lényegében a táplálkozásunkon múlik, az edzéssel "csak" formáljuk magunkat. Leírom még egyszer, hogy én mit tennék. 20 százalék testzsír az sok. Ebből mindenképp leadnék, mivel 20 százalék fölött a férfiaknál csökken a tesztoszteronszint, és növekszik az ösztrogén. Ez azért negatív, mert az ösztrogén felelős a zsír raktározásért, a tesztoszteron pedig az izmaidért. Tehát naturálon szvsz sokkal jobb 15 százaléktól indítani a tömegnövelést, és sosem elérni a 20 százalékot. Hatékonyabb.És abban is biztos vagyok, hogy bármelyik férfi jobban néz ki alacsonyabb testzsíron, mint magasabbon.Természetesen nem a szélsőségekre gondolok. Tehát nyugodtan adj le zsírt mindenképp jó lesz az. Attól, hogy vékony zsíros vagy, még mindig jobb egy szálkás vékony szerintem. Naturál férfiakról beszélünk, tehát nem nőkről és szteroid használókról, mert esetükben már változnak a dolgok. Jah utolsó érvnek, pedig annyit, hogy a libidó is csökken, 20 százalék felett, ha lett volna még benned kétely. +-as és 5-ös is én voltam. Ha valaki másként gondolja, szívesen olvasnám az érveit.
2018. márc. 14. 12:37
12/17 anonim válasza:
"3-as és 5-ös"
2018. márc. 14. 12:38
13/17 A kérdező kommentje:
Tükörben viszont vekonynak latom magam csak hogy ha lenezek a hasamra akkor latom hogy van rajta háj
Jajj ez nem jó, el ne hidd ezt a kalkulátort. Vagy 4 pontos elektromos mérés kell vagy 6-7 pontos manuális. De még ezek is csak körülbelüli értéket adnak. A kondi ahová jársz, ott nincs lehetőség TZS mérésére? Mert ez a 20% nem tűnik reálisnak, ha az egész tested nézzük. Inkább hasra hízó típus vagy, ott lehet hogy meg van a 20%, de a többi testrészeden biztos nem
2018. márc. 15. 00:15
17/17 A kérdező kommentje:
Hat én itthon eddzek... Van minden ami kell.
Az a baj hogy ha fogyozok akkor veknyabb lesz az amúgy sem vastag karom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!