Hogyan adjak le zsírt, izomveszteség nélkül?
20.5 százalek kürül van a testzsírszázalékom ezt le szeretném csökkenteni kb 17 re... 184-87 körüli magas vagyok.
1 hónapja kb 4 kg al könnyebb voltam de elkezdtem kondizni és észre veszem magamon hogy jött fel izom is és zsír is .. nos szeretnék leadni egy par felesleges kilót zsírból és aztán elkezdeni testépíteni :) nos valami jó kis diéte ? Gyümiből tele vagyunk anyám kosztja van .. ugyhogy mindegy de valahogy megoldom a kaják beszerzését.. egyebken 4 kg al ezelőtt azt mondták hogy nagyon vékony vagyok .. mindenki ezt mondta.
de én magamat sosem latom vekonynak.. voltam én egy éve majdnem ilyen magas, 69 kg és a hasamról soha nem tűnt el teljesen a zsír.. erre nincs magyarázat hogy miért :) Soha nem lesz kockahasam
Hát én valahogy nem tudom elképzelni hogy ilyen magasság mellett, csupán ennyi kilóval ilyen zsíros lennél...
Nem tudsz néhány képet feltölteni, hogy megmondjuk hogy tényleg szükség van-e szálkásításra vagy sem?
Egyébként ilyen magassághoz kellene legalább a 90kg szálkásan persze.
De hogy a kérdésre is válaszoljak... Kalóriadeficitbe kell kerülnöd, akkor fogysz. Hogy ne fogyj izomból, fontos hogy sok fehérjét vigyél be és ne csökkents a súlyokon/intenzitáson mikor edzel. Hogy mennyi fehérje kell, azt ember válogatja, de azt szokták mondani hogy szálkásításnál egy picit több, mint eddig. Ha te eddig 1,5-2 g/tskg fehérjét vittél be, akkor most törekedj arra, hogy a 2 gramm meg legyen. Ilyen 3g/tskg meg hasonló szintekig felesleges menni. Én 2 hónapig szálkásítottam, 16-17%-ról mentem le 12%-13%-ra, kb 3 kiló zsírt kellett leadnom. Azóta újra tömegelek, de sokkal lassabban mint előtte és a TZS-m alig változik, viszont kilók jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!