Azok a férfiak, akik rendszeresen edzenek, kondiba járnak, azoknak szintén a sportosabb életvitelű/kinézetű nők tetszenek?
Mióta 30 körül vagyok és a korosztályomhoz képest jó kondiban vagyok, a lepukkant pasik helyett sportosat kereső lányok elkezdtek kacsintgatni felém...szóval azóta fontos, hogy a lány is adjon magára és sporttoljon rendszeresen. Ha én férfiként törődöm az egészségemmel és a külsőmmel, akkor szeretném, ha ő nőként is ugyanezt tenné.
Azért nem Virág a mérce, de nekem fontos, hogy a lány feszes legyen és kevés legyen rajta a felesleg.
Ezeket a borult értékrendeket, b+...
Mert degradáló a plázában, meg a haverok előtt egy husisabb csajjal megjelenni, mi? :D Mert a 4 fal között nem lesztek egy sportos csajjal sem boldogabbak... dehát éljenek a külsőségek! Ugyanis a kondis jelenetek/múltatok előtt is biztos boldoggá tett (volna) egy nem sportos csaj is, de most, hogy már sportoltok, egyből feszes és sportos csaj dukál, mert ti is magasabbrendűek lettetek, ugye?
Lelkiszegénységből jeles. Sok boldogságot!
:DD
Engem mindig is taszitottak a dagadt csajok, ugyanugy mint a deszkak.
Ha nekem valami szép, akkor megtudom indokolni, hogy miért látom annak. Az nem indok, hogy azért, mert már én is sportolok.
Aki a saját véleményét nem tudja alátámasztani észérvekkel, az számomra szellemileg visszamaradott.
Egyreszrol az a csaj akivel degradalo megjelenni haverok elott sportol fuggetlenul nem optimalos társnak.
Miert valtozik az ertekrend ? Mert azelott onbizalomhianyos vagy,beered kevesebbel is mert neked ez jutott. Meg azert ha egy csaj sportosabb mint egy Ferfi (nem sportolo,lusta) az sem idealis csaladkep.
Teljesen mas gondolkodás módban is vannak azok az emberek akik sportolnak es akik nem.
Kulsosegek meg egy nehezen elismert téma,kit erdekel mit gondolnak masok ? Mindenkit erdekel,tarsas lenyek vagyunk. Közösség tagja akarunk lenni es megfelelni az elvarasoknak. Ha elismered ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!