Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tudnám a 60kg-ot kinyomni...

Hogy tudnám a 60kg-ot kinyomni 25szor?

Figyelt kérdés
Jelenleg 15 ismétlés megy amit szeretnék feltornászni 25re lehetőleg 3heten belül. Szerintetek lehetséges? Milyen módszerrekkel?

2018. márc. 6. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Stronglift programmal, minden edzesen probalsz emelni a sulyom 2,5kg-ot es azutan megprobalod 60-al a 25ot. Azt nem tudom, hogy sikerulni-e fog
2018. márc. 6. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:

3 héttel a teszt előtt fogalmazódott meg benned ez a kérdés először? :D

Nekem 85-90kg körüli szériasúly (5x5) kellett, hogy 100%-ig biztos legyek benne, hogy tudok 25 szabályos lassú ismétlést 60 kg-val.

Szóval ha ez megy (genetika függő is azért) akkor gyakorold el párszor és biztosan menni fog. Ha nem akkor nyomj fekve heti 2-3x és legyél nagy kalóriapluszban, ha zsírosodsz attól is erősödsz. (Vagy váltsd ki a fekve nyomást fekvőtámasszal/hajlított karú függéssel ha lehet.)

2018. márc. 6. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Harom hét alatt kox nélkül sehogy. Ha nem szedsz kreatint, akkor szedjel, az addigra elkezd hatni és hoz pár ismétlést.
2018. márc. 6. 21:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már január elejétől edzek rá de sajnos elég lassan fejlodtem egyéb okok miatt..
2018. márc. 6. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!