Táplálkozással kapcsolatos kérdés, de a testépítéssel kapcsolatos, úgy hogy ide írom: ebben a cikkben hülyeségeket írnak, vagy én vagyok hülye?
"...Azonban a tested a bevitt fehérjének nem hasznosítja a teljes mennyiségét, azaz a 100%-át. Ennek a meghatározására szolgál a biológiai érték, vagyis a bevitt fehérje pontosan hány százaléka hasznosul a szervezetedben. A fehérjék közül a legmagasabb biológiai értékkel a tojás bír, a maga 94%-os adatával......A tejsavó birtokolja a legmagasabb biológiai értéket, minden étel között! A tejsavófehérjék akár 159%-os biológiai értékkel is bírhatnak, attól függően, hogy milyen tisztaságú forrásból származnak."
Nemem az jön le ebből, hogy a biológiai érték azt jelenti, hányad része hasznosul a fehérjének, tehát a tojásban levőnek 94%-a, de hogy lehet több 100 %-nál?
" A marhafehérje emésztése a tejsavó proteinnel ellentéten nem az emésztőrendszerben, hanem a gyomorban történik."
A gyomor is az emésztőrendszer része, nem?
Pontosan. Mert elértél valami benne?
De elismerésreméltó dolgogra gondolok! Az nem nagy was ist das hogy szurkálod magad, szita seggű...
Jaj kérdező, te adsz egy ilyen véleményének aki egy élelmiszertől jobban fél mint a dögkút tisztaságú kokszától?
Nem lehet komolyan venni. Ne foglalkozz vele mit irkal, amúgy is nekem motyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!