David laid nagyon erősnek mondható?
Figyelt kérdés
Főlegg hogy még csak 20éves azthiszem2018. febr. 26. 15:00
1/9 A kérdező kommentje:
Csak mert az elég durva,hogy kathi béla versenyen húzótt valami 300körül,david meg húzótt 310et a videóba :D
2018. febr. 26. 15:01
2/9 anonim válasza:
Igen, David egy genetikai csoda szerintem. A fekvenyomása mégdurvább.
3/9 A kérdező kommentje:
Amúgy miért nem megy valami versenyre? :D
2018. febr. 26. 16:08
4/9 anonim válasza:
Fake súllyok állnaturálság széjjel photoshopolt képek.
Youtube sztárok ismertetőjelei.Ja és persze rengeteg pénz.
Erős valósznűleg de nem ennyire.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát az minden csak nem kamu súly barátom! Kicsit utánna kéne nézni a dolgoknak :) Nézd meg a videóját,azok nem kamu súlyok :D
2018. febr. 26. 21:53
6/9 anonim válasza:
Szerintem sem, nem Brad Castleberry a srác. Photoshopban van valami, de több ember is mondta már videóiban, hogy David Laid képes fél órát az öltözőben tölteni, mire tökéletes megvilágítású fotót készít. Az hogy naturál-e, nem tudhatjuk, de valószínűleg már egy ideje nem az. Újabban hatalmas mértékben növeli a súlyait, mintha kezdő lenne, szinte biztos hogy (már) cuccol.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen abba eggyetértek hogy cuccol. De 20évesen 300fölött húzni...elképesztő szerintem
2018. febr. 26. 22:34
8/9 anonim válasza:
# 4-es vagyok.Akkor viszont koxol.Amivel nincs semmi probléma csak megint jön a natural duma a pénzért.
Így nem mondható túlságosan erősnek vannak magyar srácok akik tudják ugyanezt junior korcsoportban!
Nem tudom ti hogy vagytok vele.De bocsánat hogy nem nézegetem az összes kamukoxmatyizyzzerőemelő klónt és így nem vagyok naprakész.
Ezek más világban élnek mint mi tele vannak pénzzel valószínűleg nem dolgoznak stb...lennék a helyében :D
9/9 A kérdező kommentje:
Ki ne lenne a helyében? :DD
2018. febr. 27. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!