Mennyire elfogadott hobbi szinten?
Mennyire elfogadott a szőrtelenítés? Gondolok itt a lábakra, has,mellkas,kar..
Szóval olyan esetben ha csak hobbiból eddz valaki, és egy elég jó fizikummal rendelkezik, de versenyformától azért messze van, mennyire néznétek ki ezért?
Mondjul 180cm 82kg 13-14% testzsír, nagyjából arányos test.
Nekem a mellkasomon, hatamon nincs szor hal isten. Honalj + intim helyeken szerintem alap... a labamat geppel szoktam 5-6 mm esre letolni. Az meg ugy pont jo. Van egy pici de megsem dzsungel. Latszik az ér a vadlin stb.
Ha 0 ra van valakinek a laba borotvalva/gyantazva, arra mar hallottam egy ket megjegyzest... szerintem amugy ez egyre elfogadottabb. Aki igenyes foglalkozzon magaval. Mondjuk szerintem sokkal gazabb, ha valakinek a hata szoros, mint a laba.
--gömb--
Én biztos nem nézek ki senkit ezért, mondjuk azért se ha szőrös. Mindenki úgy tartja ahogy jónak látja.
Én ha szőrtelenítek, akkor azért mert nekem úgy tetszik, nem azért hogy másnak tetsszen.
Engem nagyon zavar a szőrzetem, alapból sötétebb a bőröm mint az átlagnak, de azétt nem annyira mint a kissebbségé.
Szinte mindenhol sőtétbarna, majdnem fekete szőr nő rajtam, most a testszőr nyírón gondolkozom.
Eddig hajnyíróval nyírtam 3-6mm hosszúra.
De egyre több emberen látom a terembe hogy ennél rövidebbre van nyírva, esetleg gyantázva van. Azt azért nem szeretném, de a 0-ás gépen gondolkozom.
--gömb--
0s teljesen jó sztem, én is azzal szoktam kezet-lábat. Volt aki kérdezte borotválom e, én meg mondtam hogy nullással nyirom. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!