Egyetértetek azzal, hogy a testépítés nem sport, csak egy hobbi?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm vágta a fejemhez ezt a kijelentést a közelmúltban, és nem esett túl jól. Körülbelül másfél éve járok gyúrni, lelkiismeretesen csinálom az edzéseket, tartom a diétát. Úgy érzem, hogy ezzel nem csak a sportomat, de az erőfeszítéseimet is leszólta. Természetesen ez az ismerősöm nem sportol semmit sem. Szerintetek igaza van?2017. dec. 29. 09:21
1/7 anonim válasza:
A testépítés a legátfogóbb, leghatékonyabb sport a világon. Itt dedikáltan edzed meg minden egyes izmodat ráadásul a neked legnagyobb súllyal, tehát a legjobb fejlődést tudod a legrövidebb idő alatt vele elérni.
Ismerősöd ostoba vagy kamu a kérdés és unatkozol.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Sajnos nem kamu a kérdés, tényleg megkaptam ezt az oltást. Mondjuk tudnék még idézgetni az ismerősi körömtől, olyan aranyköpéseket, amiket azóta ejtettek el, hogy belefogtam a kondizásba.
2017. dec. 29. 09:27
3/7 anonim válasza:
Szerintem a testépítés és az erőemelés is sport.A bowling meg a biliárd nem sport.
4/7 anonim válasza:
Én is baromságnak tartom, hogy nem sport, bár tény, hogy van olyan vonulata a testépítésnek, amit én is kritikusan szemlélek (erő háttérbe szorulása, túlzott gépekre hagyatkozás stb). Ettől függetlenül nem hinném, hogy túlságosan belelát az, aki ezt mondja. Ha meg valaki ennyire felületesen nyilvánít véleményt, akkor nem hinném, hogy különösebben foglalkozni kéne a véleményével.
5/7 anonim válasza:
De nem ertem, mitol lesz ez oltas. Nem tokmindegy, hogy minek nevezik, azert csinalod, mert elvezed?!
6/7 anonim válasza:
Nem tudom,nem vagyok testépítő.Erőemelő vagyok
7/7 anonim válasza:
az ismerosod miatt edzel?? o nem csinal semmit, nem ert meg el semmit, csak a száját jártatja. Szard le, es kész. Van az a szint amig csak hobbinak számit, aztan van amikor már kemény sportnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!