Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hatalmas nevek, de mivel...

Hatalmas nevek, de mivel jobbak ők, ha naturálban sosem tudtak felmutatni jobb eredményeket?

Figyelt kérdés
Hatalmas hősők, aztán soha nem érték el azt naturálban, amit én, vagy te. Akkor mivel jobbak az ilyenek tőlünk? Elmegy edzeni Péter és Pál, Péter elkezdett 1 hónap múlva koxolni. Eltelt 1 év, Péter sokkal jobb, mint Pál, viszont Pál jóval túlszárnyalta Péter naturál eredményeit, de mégis hős Péter a szemében, amiért nagyobb eredményeket tud produkálni mesterseges szerektől. Nem vicc?
2018. febr. 16. 07:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#2-nek igaza van, es felfogta. Inkabb te fuss neki az o irasanak. Erre valaszolt, csak a hatteret irta le. :)

Peter tobbet ert el, es tobb munkat is kellett belefektetnie. Lehet, hogy Pal nem is tudna ennyi munkat aldozni a sportba, tehat felnez ra. Nem a koksz miatt nez fel ra, nem is a kinezete miatt, hanem a sok-sok verejtek miatt amit belefektetett. Esszeru esetben nem helyettesiti a koksz a munkat, hanem lehetoseget ad, hogy sokkal tobb munkat vegezz el ugyanannyi ido alatt. A munka becsulendo akar kokszos valaki, akar natural. Ha meg kokszos es megis szar, mert nem rak bele munkat az azert kokszol, mert budos neki a munka. Az ilyet meg agyon kene loni.

2018. febr. 16. 19:13
 12/13 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy Pal nem is tudna ennyi munkat aldozni a sportba, tehat felnez ra.

De a sztori nem igy lett felvazolva.

2018. febr. 16. 19:18
 13/13 anonim ***** válasza:
az életet kell szeretni nem a testépítést.. ezt valahol olvastam, de mindig ez jár a fejemben és ilyenkor, mikor egy férfi egy másik férfi testét nézegeti (bizonyos mértékig testépítő szemmel egészséges) arra gondolok, hogy valami nagyon el lehet ferdülve az egyén lelki világában, mikor az életben csak azt találja fontosnak, hogy nagy legyen a bicepsze. 1000 más dolog van, értem, hogy a kérdés nem erre célzott csak leírtam, hogy egyáltalán ne érdekeljen más teste. példaképnek ok.. vagy elrettentő példának és ennyi.
2018. febr. 16. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!