Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most kezdem izmotepiteni!...

Most kezdem izmotepiteni! 100%beef muscle-t szedek! Az jó választás volt?

Figyelt kérdés
Már egy ideje azaz 10napja heti 3alkalommal gyúrok és semmi eredményt nem érek ell!175cm magas vagyok és 62kg! Napi 1szer iszom a marhafeherje port! Viszont a táplálkozásra nem bírok oda figyelni mert nem engedi a munkám hogy minden 2oraba egyek! Szoval a marhafeherje por mellé szeretnék valami laktózmentes kiegészítőt venni! Mit ajánlanátok amitől gyorsan hiznek? Mongyuk 1honap állat minimum 3klot! (Én például gondoltam a marhafeherje por mellé 100%-os éhes proteint!) ja és hogy még legyenek a vitaminok is szedek supradint is!
2018. febr. 14. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, nem Volt jo valasztas, inkabb etelt vegyel, turmixolj be 2-300g napraforgomagot es idd meg, az majd noveli a tomegedet normalisan, vitaminok helyett meg egyel novenyeket, feltetelezem natural vagy, igy semmi ertelme 3344565656g antioxidanst bevinni percente.

Nem kell 2 orankent kajalni se, ha nem lennenk kepesek tapanyagot raktarozni, nem eltuk volna tul a kibszott jegkorszakot.

2018. febr. 14. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:

10 napja heti háromszor ?:D Tehát voltál kb 5* edzeni és még nem fejlődtél, ami kiakaszt? Az igen. Főbb erényeid közé tartozik a türelem és a szeghetetlen motiváció. Erről van szó.

Nem kell két óránként enni, sőt. Tömegnöveléshez pont hogy lassítani kell az anyagcserét... Tehát elég a napi 3-4 étkezés, ahol viszont rendesen jóllaksz. Ez valljuk be egy dolgozó embernél nem kivitelezhetetlen. A marhafehérje tök mindegy hogy van vagy nincs. Igyad, bajod nem lesz tőle, de csodákat ne várj ezektől. Nem véletlen hívják étrend kiegészítőknek...

Ne vegyél mellé másik protein kiegészítőt, mert könnyen kontraproduktív lehet és a végén jól meghajt.

2018. febr. 14. 14:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyenge troll kérdés.
2018. febr. 14. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
felejtsd el a kiegészítőket. Max. kreatin monohidrát menjen. A többi lóvét költsd rendes kajára
2018. febr. 15. 10:51
 5/6 Lautres válasza:

Miért kéne elfelejtenie? Hacsak nem rendelkeztek több évnyi tapasztalattal ezügyben, vagy nem vagytok táplálkozási tanácsadók, nem jelenthettek ki ilyesmit.

Az én példám: 183cm magas vagyok és 77kg-ról kezdtem el heti 4 alkalommal edzeni, mindenfajta tápkieg nélkül. És hogyhogy

nem elkezdtem fogyni (milyen érdekes :d). Ezért bementem a helyi biotechbe, ahol elbeszélgettem az ottani eladóval úgy 30 percen keresztül, a dologról és ő ajánlott egy-két terméket. A hyper mass pont akciós volt, abból vettem 4kg-osat, de ott mást nem. Aztán mivel sokat nem akartam ezekre költeni ezért a stillmass-tól rendeltem 3kg rizsfehérjét is. Nem vagyok tejfehérje ellenes/ érzékeny, de jobb a biztonság. Valamint dokival irattma fel medi drinket is.

Ezek után folytattam ugyanúgy az edzéseimet, edzésnapokon kétszer ittem hyper + rizs (2:1 arányban), pihenőn 1 rizs és vagy medi drink. És persze mellette napi 3szor szilárd kaja.

Így telt el alig 3 hónap (közben rendszeresen mértem is a súlyomat) és láss csodát, feljött rám 9.5 kg hús/izom. Jól hangzik, ugye tesa :D?

Csakhogy ez ÉN VAGYOK. És lehet a kérdezőnek, teljesen más az anyagcseréje, az emésztése és nála nem így működne a dolog. Előfordul, hogy ugyanezekkel a termékekkel érs rendszerességgel dolgozva kevesebb, vagy épp több súly fog felszedni, vagy a gyomra nem bírja.

"Pénzügyi adatok": Hyper maass 4kg-ot én 11800ftért kapom, 3kg stillmass rizs + szállítás 11200ft, a medi drink pedig receptre 1700ft (24 darab cukor és gluténmentes ital). És ezek valamivel több mint 2.5 hónapig kitart nálam.

2018. aug. 9. 11:46
 6/6 anonim ***** válasza:
ja biztos ezektől a fosoktól nősz mert csodaszer van benne :D Tudod mi van benne? Cukor (szénhidrát), ami kb minden másban benne van, a fehérjét sem értem minek erőltetni, csomó kaja van ami tele van fehérjével, ha te csak ilyen hülyeségekkel vagy képes eredményt produkálni akkor eléggé balphasz lehetsz, a kondizás nem neked való, maradj inkább a crossfitnél vagy tudja is a fene mi való az ilyen balfékeknek
2019. jan. 28. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!