Hozzáértő emberek véleményére lennék kíváncsi, itthon eljuthatok erre a szintre? Klikk
5 évvel ezelőtt 5 hónapot aktívan jártam konditerembe, igazi áttörés akkor jött, amikor IMPACT WHEY PROTEIN-t elkezdtem inni. Nem vittem be elég fehérjét előtte, 32cm karról 38 nőttem, és ez nem zsíros kar volt, kb 6kg szedtem fel 73kg lettem 67-ről és így nőttem 6 cm-t.
Jelenleg van itthon 2x20kg méretre állítható tárcsás súlyzókészletem, van egy puff amin lehetne fekve tárogatásokat végezni meg még különböző mellizomeresítő gyakorlatokat. Ezen kívül meg ott a saját testsúlyos edzés és azt a szintet akarnám elérni itthon amit a képen láthattok, ilyen voltam 5 hónap konditerem után
Lehetséges? Nem voltam szétgyúrva, de nem is célom, nem akarok testépítőbajnok lenni, és kockahasat. Egyszerűen csak egy férfiasabb kicsit sportos alkatot szeretnék. Illetve efölé a szint fölé szeretnék menni valamivel még házilag, hogy ha szerintetek lehetséges.
Könnyű fizikai munkát végzek, és úgy nézek ki mint egy nyikhaj... Régen meg mint egy vágásra érett sertés olyan voltam... Szóval egyik se jó, ha sokat eszek nem sportolok nagyon igénytelen. Ha meg nem sportolok és a normal kalóriát viszem be, amit el is égetek, akkor meg szánalmasan véznának tűnik, ezért is írtam ki ezt a kérdést.
Néha egyébként alkalomszerűen lehet le is néznék a terembe, de már nem akarok korlátlan havi bérletet és ott edzeni, nem szeretnék ott annyi időt tölteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!