1/17 anonim válasza:
Nekem is ekkora és nagyon pipaszár.Még a slim fit farmer sem feszül rajta.Naturál maxban kereken 70 volt.
2/17 anonim válasza:
Nekem 63.5 de irto kicsinek latom. Bar en guggolok 200at, de nem tukrozi a meretemet. Atlagnal azert jobb. Szalkasan ha annyi akkor elmegy.
3/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nem soknak van 62 cm combja
2018. febr. 11. 23:37
4/17 anonim válasza:
Na hát szerinted nem soknak akkor minek a kérdés?
5/17 A kérdező kommentje:
Nem soknak,de itt azt is figyelembe kell venni,hogy a terembejárók kb 80%-a (vagy talán több) nem edz rendesen lábra.Nagyrészt csak az erőemelők edzenek lábra rendesen a guggolás miatt.
2018. febr. 12. 01:15
6/17 anonim válasza:
Magassagtol fugg, de egyebkent atlagos. 1-2 ev edzes alatt ossze lehet hozni.
7/17 anonim válasza:
Attól is függ, hogy zsírtól-e van, vagy izomtömegtől vannak azok a centiméterek.
8/17 A kérdező kommentje:
Itt a gyk-n mindent össze lehet hozni 1-2 év edzéssel,még 300kg-s guggolást is
2018. febr. 12. 20:52
9/17 anonim válasza:
Azt nem, de ezt lazan. Nem kell besertodni, h nem ajulunk el egy atlagos combmerettol...
10/17 anonim válasza:
Nem hiszem hogy nagyon jó. Ha ot kell mérni ahol a legvastagabb,akkor nekem 61es 8hónap edzés után,10-11tzsvel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!