Mi a fenét csináljak a karjaimmal, hogy bírják az edzést?
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy kétszer volt előző évben edzésnél olyan periódusom, amikor a kezem beállt, és 1-2 hónapos kényszerpihenőre kényszerültem...
Utóbbi decemberben kezdődött, és most februárba mertem nekilátni edzeni...
Magas vékony testalkatú vagyok, hosszú karokkal, még bőven kezdő.
Amit tudni kell a fájdalomról, hogy a belső könyökhajlatnál van valamilyen égető, bizsergő érzés, edzés alatt és napokkal utána is. Nagyon kellemetlen.
Már most rettegek, hogy megint be fog állni, de akkor hagyom a fenébe az egész edzést...
Szedek izületvédőt (mega glukozamin), Omegát, multit és C 1000-et és bicepszre most csak koncentráltan kis súlyókkal edzek. Koncentrált bicepsz, kalapács falnál és váltott karú bicepsz.
Mit tudnék csinálni, hogy megelőzzem megint a sérülés kialakulását?
Most erőteljes izomláz van az alkaromban, de ismerem ezt az érzést, ez most jó. Általában hosszabb kihagyás után szokott ilyen lenni.
Meg kellene erősödni a karomnak, vagy mit csináljak?
Üdv.
25F
A Mega nem elég. Használj olyat, amiben van kondroitin és MSM is. Pl. Biotech Arthro Guard-ból napi 6 tablettát, Proenzi 3 Expur-ból napi 3-at, stb., heteken, hónapokon keresztül, hogy elkezdjen hatni.
Hasonló gondom VOLT nekem is. Persze lehet nem ez a bajod, de azt sose felejtsd el, hogy ha nem iszol fehérjét, lassabban fejlődik az izom, de ha nem költesz eleget ízületvédőre, egy életre szétb____hatod a végtagjaid.
Valoszinuleg golf konyokod van.
Ne nagyon eroltesd a bicepszed. Evezesnel, huzodzkodasnal kap eleget. Az eros izomlaz az alkarban pedig lehet tuledzes jele is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!