Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Több éves haladó naturálok!...

Több éves haladó naturálok! Volt már olyan hogy sok időt kihagytatok az edzésben/evésben? Mennyi idő után romlott a fizikumotok?

Figyelt kérdés
Légy szíves csak naturálok személyese tapasztalatait, a koxosokról tudjuk hogy nagyon könnyen összemennek ha kihagyás van.
2018. febr. 9. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem masfel honap volt a legtobb. Kozbe volt betegseg is. Kb 2-3 kilot fogytam. Kb. Ugyanennyi ido alatt vissza is jott. Az elso 1-2 hetben annyira nem sz*r. Utana mar erzed hogy nem annyira feszes az izom. Inkabb lelkileg rossz. Szarabbnak latod magad. Mint a valosagban. Volt aki pl a terembe masfel honap utan eszre se vette rajtam hogy fogytam 3 kilot. Pedig nagyreszt szerintem izom volt. Nem zsir.
2018. febr. 9. 20:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy komolyabb betegség mellett rosszabb a helyzet, mert gondolom enni sem nagyon tudtál.
2018. febr. 9. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Én fél évet hagytam ki. Súlyba nem tudom mennyi volt a különbség, de mindenhonnan 3-5centibe összementem.
2018. febr. 9. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
1es vagyok. Igen. Egy kis megfazas volt, de nem volt veszes, a tobbi meg csaladi, egyeb dolgok miatt... Probaltam vegig normalisan kajalni. De igy is fogytam. Mondjuk en alapbol ilyen vekony testalkat vagyok. Mindig a tomegeles volt a nehezsegem.
2018. febr. 9. 20:52
 5/7 Whitewolf19 ***** válasza:

Hát 1-2 hétnél nem több volt.. sose.. műtét.. vagy betegség jött közbe.. Azért lehet érezni hogy kevéssé telt... és feszes.. Főleg, hogy nekem se a legelőnyösebb a genetika ehhez a sporthoz.

Egyébként.. ha nem tudnék terembe lejutni vagy valami.. otthon attól még nem hagynék ki mozgást.. tudom, nem ugyanaz mint nagyobb súlyok közepette a terembe... de kicsit azért tartana meg tömeget legalább. Meg az anyagcsere se állna vissza.

2018. febr. 9. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy év kihagyás,mínusz 3 centi mindenhonnan,combból -5,súlyból -6-7 kiló és derékra fel 5 centi.
2018. febr. 9. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
A jó dolog naturálként is, hogy akármennyit hagysz ki, ha egyszer már elértél egy fizikumot, újrakezdés után egész gyorsan vissza tudod szerezni.
2018. febr. 11. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!