Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tartanak az izmosabb emberektől?

Tartanak az izmosabb emberektől?

Figyelt kérdés

Mármint ha valaki nagyon is jó arányokkal rendelkezik kisebb az esélye, hogy bele kössenek?

Ha az én 3 évvel ezelőtti enemre gondolok akkor igen. De ez másnál is így lehet?

2018. febr. 8. 16:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%

Egyből milyen bölcs tanácsok...

"Sima edzéssel nem is leszel nagy."

"Mindenképpen koksz kell".... - javasolják az impotens, kokszos bzik.

---------------

Elárulom kérdező, hogy nem kell koksz ahhoz, hogy féljenek tőled, mert akik kokszolnak azok eleve kisebbségi komplexussal küzdő, gyenge f0s emberek...

Szóval az igazi embereknek elég, ha edzenek és esetleg jártasak valamely küzdősportban... ez olyan önbizalmat ad az embernek,amely a legtöbb gyökeret elriasztja.

Ennyi.

2018. febr. 9. 05:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sok függ a magasságodtól is.

Ha mondjuk 190cm/100kg vagy és már évek óta edzel, akkor azért kevésbé kötnek beléd, mintha 175cm/80 kg lennél...

És igen, koxszal félelmetesebben nézel ki, mint anélkül.

2018. febr. 9. 10:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Magasság és testalkat függvénye (értem ez alatt a genetikailag széles vállat pl). Szerintem akik belekötnek másik emberbe, tudat alatt is a náluk fizikailag kisebbe teszik leginkább. De mondjuk véleményem szerint vannak olyan ismertetőjelei egy izmos embernek, amik elárulhatják, hogy nem érdemes kikezdeni vele, ilyenre példa a vaskos csuklya/nyak, mivel az jelezheti azt, hogy az illető szép eséllyel küzdősportoló.

Személyes: belém sokkal kevesebbet kötnek, anno 65-70 kilós voltam gimi elején, magasságban nem sokat változtam és most egyetmistaként vagyok 185 centisen 90 kiló. Ezalatt az idő alatt rengeteget nőtt az önbizalmam, magabiztosságom, ez nonverbálisan is elrettentő lehet sokaknak.

2018. febr. 11. 01:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Nahát utolsó én is pont ugyanakkora vagyok kgban és cmben mint te és gimi elején szintén 65-70 között mozogtam :D
2018. febr. 13. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!