Ha így eszem a fehérjét, akkor az ront a hasznosuláson?
Figyelt kérdés
Alapból bőven eszem elég fehérjét, csak néha kicsit "egybe". Este megeszem 10dkg tojást és 15dkg húst ami ugye kb 40 gramm fehérje. Azután meg ugye megyek lefeküdni, és néha csak olyan 40 percet tudok várni mire megeszem a maradék adagot, ami kb 14dkg túró és 15dkg hús. Ha ennyire egybe eszem, tehát nincs sok idő közte akkor az tud jól hasznosulni? Hasmenésem régen volt. 66 kiló vagyok ha az számít.2018. febr. 7. 23:29
1/3 anonim válasza:
Ugyanúgy hasznosul,napi bevitel számít.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én arra gondoltam, hogy egyszer olvastam talán valahol, hogy egy étkezéssel 30gramm fehérje tud hasznosulni. És itt ugye még nem is szívódott fel az előző, mire jön a másik. Ha valaki egybe túl sok fehérjét enne, akkor annak egy része nem tudna felszívódni nem?
2018. febr. 8. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!