Ha csak edzések után iszok fehérjét az is segít?
Heti 3 edzéssel. Úgy gondoltam hogy edzés után 25 g-ot(Iso Whey Zero)
96 kg és 188 cm vagyok
Fehérje, szénhidrát, zsir
ezek alaptápanyagok, amik előfordulnak egyes élelmiszerekben.
Az,hogy te egy tejsavó koncentrátumot iszol(majdnem csak fehérje) az nem varázslat, annyit tesz hozzá hogy a napi beviteledbe beleszámit. Én alapból elég fehérjét eszek ezért nem iszok, mert mi a francnak.
Ha azt akarod hogy könnyebb legyen, akkor koxolni kell, persze nem ajánlom de amúgy az egyetlen dolog ami segit pihenés,edzés, kaja mellett az a kox. Tápkiegtől ne várj csodát.
Segít, mert több fehérje lesz a szervezetedben, amiből építi az izmot a tested.
De önmagában kevés, alap a jó étkezés, és amellé, ha úgy érzed, hogy kell, mehet a fehérje.
Koszonom a valaszokat
Altalaban eleg feherjet eszek naponta csak gondoltam edzesnapon betolok meg egy ilyet pluszba
"Altalaban eleg feherjet eszek naponta csak gondoltam edzesnapon betolok meg egy ilyet pluszba"
Az izmok az edzést követő 48-72 órában regenerálódnak, növekednek. Ha rendesen edzel, akkor minden nap menjen a szükséges makro mennyiség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!