Ha kockahasra gyúrok, de a kávémba nádcukrot teszek, az szerintetek baj, hátráltatja a zsírbontást?
Csak a természetes édesitőszer az egészséges, mint a cukor vagy méz.
A mesterségesen előállitott szintetikus édesitők azok nagyon ártanak a szervezetnek.
A szervezetnek meg szüksége van bizonyos mennyiségű cukorra.
A szervezetnek szüksége van cukorra, de ahhoz még szénhidrátot sem kell enni, nemhogy cukrot. A szénhidrát nem esszenciális tápanyag, ez egy egyáltalán nem titkolt, de sokak által nem ismert tény.
Kérdező, nem ezen fog múlni. Minimális mennyiség, ergo kalória... Amúgy én is a cukoralkoholokat preferálom (amik a természetben is megvannak, bár az előállításuk ipari, nekem mindegy, ki eszi őket vagy sem, de a fogamnak és a közérzetemnek, energiaszintemnek sokkal jobbak, mint a cukrok), de persze azokat sem kell nyakra-főre bőségesen használni.
Egyreszt nem tudomanyosan helytallo kijelenteni, hogy a cukor meg a mez egeszseges, csak mert az utobbi termeszetes,
Masreszt, a karos anyagokat az allati termekek tartalmazzak legnagyobb mennyisegben, meg a zsir zabalasa jobban hatraltat a kockahas elereseben, mint ez a minimalis cukor, ami nyilvan nem egeszseges, de valoban nem tartalmaz valami sok kaloriat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!