Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 16 eves vagyok es ektomorf...

16 eves vagyok es ektomorf mit tegyek?

Figyelt kérdés

1,65 magas vagyok es ~50 kg.Eleg sovanynak nezek ki...minden nap edzek othon amit tudok(haspres,gugolas,fekvotamasz...) de majd nyari vakacioban szeretnek kodi terembe jarni eskicsit komolyabban foglalkozni a testemmel...de egesz addigra mit ajanlotok hogy egy kicsit hizzak es tobb proteint vigyek be?

Probalok tobbet enni de nem megy annyira egyszeruen...Arra gondoltam hogy vehetnek tap. kiegeszito port vagy proteint.Nem vagyok nagyon jartas a dologban...kerlek linkeljetek be par tap. kiegeszitot vagy proteint ajanlani ami jo nekem

2018. jan. 28. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:

ihatsz proteint, de a kajádat kéne először rendbe tenni!

Terembe pedig már most elkezdhetnél járni, mert nem mindegy ám hogy otthon guggolgatsz az ötven kilóddal vagy van még rajtad egy rúd tárcsákkal.

Hasprést felejtsd is el, mert felesleges.

Guggolás kell, felhúzás, fekvenyomás, fej fölé nyomás és evezés. Ennyi elég is lenne, heti háromszor teljes testre

És egyél rendesen

2018. jan. 28. 20:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Hogy erted?Kerlek mondj egy etrendet ami szerinted nekem megfelelo!
2018. jan. 29. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
2018. jan. 29. 14:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Az eltomorf nem az aki sovany?Annyit eszik ammenyit akar es sovany marad?
2018. jan. 30. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:

De az,de azert jobb ha egeszsegesen etkezel:)

Egyebkent en is ilyen vagyok csak par kiloval konnyebb:D tudom nem a legszebb de ez van:) en most fogok majd belefogni a kajalasba,megcsinaltam az etrendet meg az edzesterv kell :) De segithetek etrendtervezesben:) vagy akarmiben:) Priviben is irhatsz ha gondolod.Regebben már megcsinaltam ezeket de nem voltam kitarto(sajnos)pedig meglatszott az eredmeny:/

2018. jan. 31. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!