Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehetek nagyon nagy darab?

Hogyan lehetek nagyon nagy darab?

Figyelt kérdés

Most szálkás vagyok,és szeretnék is maradni,de sokkal,vagy jóval nagyobba. Tudom,hogy olyan nagy nem lehetek mint egy szteroidos,mert neki jobban nő az izma,és a zsír is jobban ég.

Hogyan oldhatnám meg? Híztam már 5-6 kg-ot napi 3-4 csirke és rizzsel. Még valami ötlet?

Hogyan legyenek nagyok az izmaim szálkásan?

Szálkásan tömegnövelés?(kockahas)

16/F

2018. jan. 26. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Az nagyon nehezen fog menni, hogy te szálkás maradj és közben izmot is növelj, pont ezért vannak tömegnövelő és szálkásító ciklusok.
2018. jan. 26. 19:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Legyél enyhe kalóriatöbbletben, akkor a forma sem szaródik el igazán. Közben pedig erősödj meg. Kb. ennyi a titok. De ez enyhén szólva nem egy gyors folyamat.
2018. jan. 26. 19:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy izmaid szálkásan nem lesznek szteroid, zsírégető és növekedési hormon nélkül.

Akkor leszel izmos, ha keményen edzel és kalóriatöbbletben eszel, odafigyelve a fehérje és szénhidrátbevitelre. Nincs trükkje, nem értem miért raktad a kérdés végére zárójelbe hogy kockahas.

2018. jan. 26. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
egy pár kúra és elég nagy leszel
2018. jan. 26. 19:57
 5/9 A kérdező kommentje:
természetesen szeretnék nagyobb darab,nem mesterséges cuccokkal... tehát kaja,protein és ennyi.
2018. jan. 26. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:

jòl van. akkor kezd el tömegelni törekedve arra, hogy minèl kevesebb zsír jöjjönn fel, persze vmennyi fel fog jönni szòval ha azt már sokkalod akkor leszálkásìtasz szèp tatásan hogy minèl kevesrbb izmot veszíts utána megint tömegelsz majd megint szálkásítasz ès így tovább...

ha mondjuk most vagy 70kg ès szálkás vagy akkor feltömegeksz nyolcvanig. tegyük fel hogy amit felszedsz ezalatt az 5kg izom ès 5kg zsír, szálkásításba kezdesz, leadod az 5kg plusz zsírt de kèt kg izmot is veszítesz ám így már 73kg vagy ès szálkás. vágod?

2018. jan. 27. 10:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Váágom. Köszi!
2018. jan. 27. 11:10
 8/9 BlodDrunk ***** válasza:

Nagydarab naturálba nem leszel,alacsony tzsvel,szóval vagy nagydarab leszel fedetten vagy szálkás ami ruha nélkül jól mutat.

Ruhában jobb egy nagy tömeges forma szerintem:D

Meg persze célfüggő is én soha nem terveztem azt,hogy lemegyek 10% alatti tzsre-.

2018. jan. 27. 11:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem a célom az lenne hogy szálkás legyek minél nagyobban :D Csak ez kissé lehetetlen szteroid nélkül. :P
2018. jan. 27. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!