Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elég nagy darab vagyok, de...

Elég nagy darab vagyok, de lehetek még gyors? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval ha elkezdenék tanulni valami küzdő sporot akkor lehetek még mozgékony és gyors? 17/F
2010. márc. 21. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A gyorsaságot, robbanékonyságot igazán a futó gyakorlatok fejlesztik. Én is lassú voltam és lejártam futó edzésre. Persze nem versenyszerűen érdekelt, mint a többieket, csak szerettem volna gyorsabb lenni és most kétszer olyan gyors vagyok.
2010. márc. 21. 14:25
 2/4 A kérdező kommentje:
És az ütésgyorsaságot mivel tudom fejleszteni?
2010. márc. 21. 14:26
 3/4 anonim válasza:
100%
Amatőr szinten mindent lehet fejleszteni csak azzal hogy csinálod. mint például akkor tudsz sokat futni ha sokat futsz. így szerezz be egy boxszákot vagy menny el edzésre és üsd a boxzsákot kesztyűzz az edzőtársaiddal stb de ha elmész edzésre az edző sokkal jobban elmondja a módját
2010. márc. 21. 14:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! Írjatok még nyugodtan
2010. márc. 21. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!