Allokepesseg novelese?
Figyelt kérdés
Udv heti 3x vegzek sulyzos edzest, az eroszintel nincs gondom, viszont pillanatok alatt kifulladok. Ulo munkat vegzek evek ota valoszinuleg ezert vagyok ilyen puhany. Kerdesem az lenne hogy hiit edzessel is lehet novelni az allokepesseget? Vagy csak tobb oras kardioval? Sajnos idohiany vegett a hiit lenne nekem a megfelelo2018. jan. 25. 13:36
1/4 anonim válasza:
az is jó, de egy kardióedzésnek sem kell több óráig tartania
egyébként kezdetben az is elég lenne, ha súlyzós edzések végén iktatnál be kardiót, elég lesz minden alkalommal negyedóra evezőpad például, ha azt keményen nyomatod, akkor javulni fog az állóképességed.
2/4 anonim válasza:
Azért maga a súlyzós edzés is kellene adjon egyfajta állóképességet, szóval ha tényleg hamar kifulladsz nézesd meg a szívedet, nekem is ilyen tüneteim voltak és kiderült, hogy jó úton haladok a koszorúér elzáródás felé, skkor kipucolták az ereket 2 műtét alatt azóta görcsösen figyelek a koleszterinre és a kajára, évente megyek kontrollra, ez 31 éves koromban volt, most 40 vagyok, egyelőre minden oké.
3/4 anonim válasza:
ha könnyen kifulladsz akkor javasolt a sportorvos, és utána erőltesd
4/4 anonim válasza:
Nagyon egyszerű.A zéróról indulsz.Mondjuk 1000 m. Lassan emeled.Mondjuk 50 méterrel edzésenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!