Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy ilyen feneket ellehet...

Egy ilyen feneket ellehet érni edzéssel (kép)?

Figyelt kérdés

[link]

Vékony vagyok de igy se lapos a fenekem. Olyan átlagos kinezetunek mondanám.

2018. jan. 20. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze. Plusz gyakorold ezt a tipikus "insta pózt". Ebben a pózban sokkal nagyobbnak tűnik a popsi (nézd meg a tükörben). :)
2018. jan. 20. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt tudom. De akkor is teljesen kerek a feneke.
2018. jan. 20. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Genetikán is rengeteg mulik azért aztis számold bele hogy a spanyol ,mexikói , latinamerikai csajoknak mind milyen genetikájuk van nekik ez sokkal könyebb.

Naturálba ezt kicsit soknak tartanám

2018. jan. 20. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen elérhető, de azért eddz rendszeresen!
2018. jan. 20. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:

ha jó a genetika,ami a szűk bordaketrec,utoljára zsírosodik a derék a testen és kicsit szélesebb a csípő,akkor edzeni sem kell ehhez,hanem alapból ilyen.

ha pedig ehhez a genetikához diétázik egy kicsit és az a kevés zsír is lemegy a derekáról,akkor pár hónap alatt így nézhet ki.

vastagabb derekú genetikával ez az alak kizárt.

derékra zsírosodós genetikával meg nagyon kemény meló.

2018. jan. 20. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:
ri. banc segg, manapság ez már nem bejövős
2018. jan. 20. 23:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én sokszor nézem az instagramot, pinterestet, facebookot és youtubeot mint inspirációt. Rengeteg olyan ember van, aki teljesen átlagos kinézetű volt (mint te vagy én) és szuper formára tett szert, és mindezt dokumentálta. Szreintem tök jó dolog nyomonkövetni 1-1 ilyen átalakulást :)
2018. jan. 24. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!