Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti is vagytok ennyire alacsony...

Ti is vagytok ennyire alacsony ch-n?

Figyelt kérdés
Jelenleg a napi kajám 700g cs.mell,50g tejsavó,200g rizs.95kg vagyok,eléggé kevés szénhidráttól is már megindul a növekedésem,heti 6x edzek,2 éve edzek rendszeresen.Azt nem vettem észre,hogy gyengülnék,minden jól megy ahogy eddig.Van még valaki aki ilyen alacsony kcal mellett szálkásít vagy épp tömegez?Mert tömegezni is már 300g rizzsel simán tudok.Vitamin azok mennek folyamatosan,már kitapasztaltam,hogy mit hogyan merre.
2018. jan. 18. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem tudom elhinni, hogy ez az össz kcal beviteled, biztos van ott valami más is...
2018. jan. 18. 11:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincs semmi más,ennyi megy egész nap. :) Van hogy esti műszakot is nyomok,akkor dupla adagot eszek,ennyi a humbug,éhesnek éhes nem vagyok,2kg-t fogytam 2 hét alatt eddig,ez optimális.
2018. jan. 18. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más jön be . Előfordul hogy valakinek kevesebb is elég a tömegeléshez pl .
2018. jan. 18. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, én pl 2000 kalóriát viszem be, és mégis izmosodok :D
2018. jan. 18. 16:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó,azt hittem csak én vagyok ilyen fura gyerek. :D
2018. jan. 19. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!