Hogy fog történni az izmosodás? 16/f
Az ismerosod meg tanulmanyozza.A csirke rizs sali biztos,hogy nem fog nagyon hizlalni,csak ha sokat eszel rizsbol de meg ugyse.Ha csak kockás has kell szerintem felesleges ilyen eteleket enni,bar ha egeszsegesen akarsz etkezni tokeletes:)
De étkieg.csak akkor hasznalj ha tenyleg nem tudsz enni.Bár nehezen tudom elkepzelni de neha van ilyen,nekem siman bemegy kajabol szukseges napi makro:)
Sok sikert!!:) kitartast hozza,ha meg kell valamilyen kerdes akarmi,szivesen segitek,mar amiben tudok.:)
Rizsa.
Hány kiló vagy? Mennyit eszel ezekből (tömegre).
A heti 4-5 súlyzós edzés meg sok, nem tudsz regenerálódni.
A kockás has akkor lesz, ha van izom, de nincs rajta zsír. A csirke-rizs-zöldség jó kaja. A "hizlal" értelmezhetetlen. Amiben van energia, az hizlal, ha a test azt az energiát nem használja fel. Ha felhasználja, akkor meg nem hizlal.
Egyszerre amúgy sem nagyon fogsz tudni tömeget növelni és szálkásnak maradni.
16 évesen meg felesleges túlaggódni a dolgot. Eddz rendesen és egyél rendesen és akkor jó lesz minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!