Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek szálkásítsak?

Szerintetek szálkásítsak?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok lassan 13. Régen kövérebb voltam de már lefogytam edzek fél éve. A testzsírszázalékom kb. olyan 18-20% én már nagyon szeretnék szálkásítani de nem tudom hogy jól néznék e ki. 65 kg vagyok a karjaim 35 és 33 cm. Testmagasságom 163 cm. Valamint a derekam nagyon széles szeretném vékonyítani 86 cm széles tudnátok tanácsokat írni?

(Légyszi ne olyanokat hogy 12 évesen ne foglalkozz ezzel)

2018. jan. 15. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
szia fogyni kéne A 86-os nagyon sok
2018. jan. 15. 22:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy minimális kalória defficit, és sportolj. Bár felhívtad a figyelmünket rá hogy ilyenekket ne írjunk de én bátorkodok azert írni mert így van. 12 évesen rengeteget fogsz változni. A pupertárs alatt alapbol több energiát éget el a szervezet, ha erre még rájön a sport az viszonylag nagy megterhelést jelent a szervezetnek, ahhoz hogy megfelelően tudj regenerálódni kell az energia. Alapvetően én nem javaslom a fogyást, de ha mindenkéop akarsz fogyni, akkor is csk nagyon kicsi energia megvonásról legyen szó.
2018. jan. 15. 22:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Testvérem 12 évesen kezdte ugyanabból az alaphelyzetből mint én. Semmi baja most 16 éves és edz rendszeresen. Minden nap tojást, csirkét eszek rizzsel és nagyon sok kalóriát szedek. Van proteinem. 86cm a derekam de én úgy tudom hogy arra nem elég egy szálkásítás. Ti mit tudtok? Az eddigi válaszokat köszi.
2018. jan. 15. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:

86-os derék milyn azt is kéne tudni

zsír izom

2018. jan. 15. 23:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Inkább zsír még a hályas korszakomból maradt meg de nem tudom mit kezdjek vele
2018. jan. 16. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:
elöször fogyni kéne
2018. jan. 17. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!