Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lenne pár kérdésem az itthoni...

Lenne pár kérdésem az itthoni edzéssel kapcsolatban. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Egy hete megint azon gondolkodtam,hogy nyárra kellene feszesíteni,edzeni.

Lány vagyok, 17 éves és imádok enni:D

Az alakommal igazából semmi probléma,52 kg vagyok, és annyi hogy mostanaba elég sok stressz ért és ezt mind tapasztalhatom a derekamon, mert ott latszodik

Szóval onnan szeretném levinni,meg hasra edzeni,hogy épphogy latszodjon a kockahas (ha nagyon megfigyelem a két fuggoleges csík már látszik) meg lábra és fenekre szeretnék edzeni,otthon.

Gondoltam kipróbálom a protein port,hátha segít, meg úgy eszem hogy többször és keveset,meg nem eszem lényeges kaját, nehéz kajakat, édességet meg ilyesmiket egyáltalán nem

Inni sem iszok cukrosat de igazából csak vizet meg a protein shake-t

Ha és hát után nem eszek már, annyi hogy hatkor leedzek és megiszom a shake-t

Szóval arra lennek kíváncsi hogy tudtok e segiteni valamiben,tanácsot adni, bármit meghallgatok etrenddel, edzéssel, a shake-kel és ilyesmi témában dolgokat

Pl.a shake-t mikor kell inni?

2018. jan. 11. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Döntsd el, hogy mit akarsz!

2. A célodnak megfelelően készíts/keress/készíttess PONTOS étrendet, és PONTOS edzéstervet!

Amit most csinálsz, az egy hatalmas kuaszság.

2018. jan. 11. 16:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezért szeretnék segítséget kérni, az edzesterv megvan, igazából a fehérje porrá vagyok kíváncsi hogy lenne érdemes használni
2018. jan. 11. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Neked étrend kellene, nem fehérjepor.
2018. jan. 11. 18:07
 4/6 anonim válasza:
Oké, egy pár dolog: 1, helyi zsírégetés nincs, ha fogysz, akkor mindenhonnan megy le zsír, genetikától függően hogy honnan milyen tempóban. 2, egyszerre fogyni és izmosodni nem nagyon lehet, tehát el kéne dönteni hogy melyiket csinálod először. 3, a fehérje por nem ad semmi pluszt, ha a napi fehérjebevitel alapból is meg van. 4, az hogy mikor és eszel és hány étkezésed van egy nap az nem számít jelentős mértékben egészen addig, amíg a napi fehérje, szénhidrát, zsír, vitamin és ásványi anyag bevitel megfelelő. Az hogy nem szel édességeket meg ilyenek az jó! A fehérje shaket meg általában edzés után szokták inni az emberek, mert könnyen lemegy és legtöbbször gyors felszívódású fehérjéből áll. Edzés: legjobb a szabad súlyzós edzés lenne, de saját testsúlyos otthoni edzéssel is lehet jó eredményt eléri. Erről meg lehetne sokat beszélni, de inkább nézz videókat meg google, hogy melyik gyakorlatot érdemes csinálni.
2018. jan. 11. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Először étrend kellene és rendes edzés. Amit kitaláltál magadnak, az nem az. Csinálhatod ezt is, csak akkor kidobott pénz a fehérje, dobd inkább félkarúba, kb. ugyanannyit ér. Ha nem 8-kor fekszel le aludni, akkor hülyeség az este 6 után nem evés. Csak edzéstől nem lesz kockahasad, és az összes testrészedre kell edzeni. Ha ilyesmiket nem tudsz, akkor ne gondolkodj még a fehérjén, ne te legyél a következő hülye, aki úgy tömi a gyártók zsebét, hogy közben fogalma sincs, mit csinál.

Eleve nagyon nehéz kockahasat összehozni, nőként pedig főleg, mert a női testtel összeegyeztethetetlen testzsírszázalék kell hozzá, ha pedig sikerül is, lehet, hogy a hormonjaid látják a kárát és nem fogsz pl. menstruálni és hasonló finomságok. Egy tónusos, lapos, izmosabb hasfalat össze tudsz hozni, és fenntartható is, de ehhez is rendes edzés és étrend kell, relatíve nagy súlyokkal vagy terheléssel.

Ha kell, akkor tudok ajánlani otthoni edzésterveket, de szerintem mások is szívesen segítenek ebben. Ha meg mindenképp a saját fejed után akarsz menni, akkor elárulom, hogy gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy mikor iszod meg a fehérjédet, az a lényeg, hogy meglegyen a napi fehérjeszükségleted. (Amit amúgy kajából is tudnál fedezni, szóval eleve nem lenne szükséges a fehérje, de ha túl sok pénzed van, akkor hajrá.)

2018. jan. 11. 18:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Éppen ezert kérdeztem ra itt a dolgokra,hogy elmondjatok mit és hogy.

A valaszokat köszönöm.

És azért gondoltam hogy szükséges lehet a feherje por mert nincs idom bevinni elég fehérjét egy nap

2018. jan. 11. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!