Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha sokat fogok enni, de...

Ha sokat fogok enni, de közben átalakítom izommá, akkor a mellem is növekedni fog?

Figyelt kérdés

165 cm, 52 kg és A75/-ös melleim vannak. Arra gondoltam, ha kicsit hájasodnák, akkor ugye a mell is növekszik és a zsírt közben pedig a többi testrészen átalakítanám izommá. Sikerülhet, hogy növekedjen a mellem? Személyes tapasztalatoknak nagyon örülnék, illetve ha tudtok jó személyi edzőket, privátba elérhetőséget is adhattok :)

Bocsi, ha rossz kategóriát választottam :/

Kérlek ne hurrogjatok le, köszi!

2018. jan. 7. 10:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát én amikor edzettem, sokáig nem is edzettem hasra, mert úgyis kockás volt. Ugyanis mindenkinek kockás a hasa, csak eltakarja a zsírréteg. Ha alacsony a testzsír százalékod, akkor magától kockás lesz. Persze lehet erősíteni azt is, de pár sima felülés/hasprés kevés hozzá. Persze égni fog tőle, de csak azért mert még nem szoktál hozzá. Pont mint amikor felmész egy hosszú lépcsőn akkor is izomlázad lesz mégse lesznek izmosak tőle a lábaid, hacsak nem egy 60kg hátizsákkal csinálod napi 15 órán keresztül :D

Viszont ha valami súlyt a mellkasodra helyezel és úgy csinálod a hasprést az hatékony lehet. Tehát csak a fejed és mellkasod emeled fel a földről, a törzsed lent marad.

A mellizmot meg már szépen leírták előttem.

Kitartást és sok sikert

2018. jan. 7. 20:47
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, nekem is kockás, de formásítom őket :) Köszönöm szépen Neked is! Ezt a "súlyt rakok a mellkasra" módszert lehet kipróbálom.
2018. jan. 9. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!