Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha sokat fogok enni, de...

Ha sokat fogok enni, de közben átalakítom izommá, akkor a mellem is növekedni fog?

Figyelt kérdés

165 cm, 52 kg és A75/-ös melleim vannak. Arra gondoltam, ha kicsit hájasodnák, akkor ugye a mell is növekszik és a zsírt közben pedig a többi testrészen átalakítanám izommá. Sikerülhet, hogy növekedjen a mellem? Személyes tapasztalatoknak nagyon örülnék, illetve ha tudtok jó személyi edzőket, privátba elérhetőséget is adhattok :)

Bocsi, ha rossz kategóriát választottam :/

Kérlek ne hurrogjatok le, köszi!

2018. jan. 7. 10:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Varázsló vagy? Vagy hogy alakítod izommá?
2018. jan. 7. 10:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Ilyen tapasztalatokat sajnos nem fogsz hallani senkitől. Zsírből nem lesz izom.
2018. jan. 7. 10:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha te tomeget novelsz akkor no az izomzatod, jon fel zsir is a kaloriaplusz miatt. Aztan ha elerted a kivant izomtomeget utana dietazol es megy le mindenhonnan zsir, genrtikailag meghatarozva hogy honnan eloszor es honnan utoljara.
2018. jan. 7. 11:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha hájasodsz, némileg nagyobbak lesznek a melleid, de nem számottevően. Ennyi igaz. Átalakítani viszont nem tudsz semmit. Ha hízol zsírt szedsz fel, ha ügyesen csinálod, mellé némi izmot is. Ha fogysz, zsírt és izmot adsz le, ha ügyes vagy, akkor zömében zsírt. Akárhogy is, a melleid méretét természetes úton nem tudod jelentősen változtatni.
2018. jan. 7. 11:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha mellizomra gyúrsz, akkor a mell alatti izmok jobban kiemelik a melleidet. Emiatt lesz egy természetes push-up hatás, ami ráadásul akkor is megmarad, ha leveszed a melltartót. A megnövekedett izmoktól a mellbőséged növekedni fog. A kosárméreted sajnos nem, de ez is valami ugye? Ha erősítesz, formásodsz, jót fog tenni az alakodnak és az önbizalmadnak is. Elkezded?
2018. jan. 7. 11:21
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha hájasodsz, akkor kövér leszel..ilyen áron akarsz kicsit nagyobb melleket? Nem éri meg!

Ha normálisan eszel és mellé edzel mellre, úgy hogy ne hízz, akkor ahogy mondták, a melled alatti izmok valamennyit nőni fognak és optikailag kicsit nagyobbnak látszódhat a melled.

Nehogy priviben bárkinek is megadd a lakhelyed!!!!

Zsírból meg soha nem lesz izom, nem tudom miért hiszik ezt sokan.

2018. jan. 7. 11:33
 7/12 anonim ***** válasza:
A zsírt nem tudod izommá alakítani ( de más sem ) . Nem akarom ragozni mert az előttem kommentelők szépen leírták . A fehérje az ami nagyban közrejátszik az izomépítésben .
2018. jan. 7. 12:11
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy ennyien válaszoltatok! Igen, tényleg sokan hiszik, hogy a zsírból lesz az izom, de most már tudom, hogy ez nem igaz.

A mell alatti izom növelését akár ma is elkezdem, ha tudtok küldeni arra kifejezetten edzéstervet.

Nem adok meg senkinek személyes információt, köszönöm óvva intésed!

2018. jan. 7. 16:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Mellizomerősítő gyakorlatok: fekvőtámasz (a legkézenfekvőbb), ha a normál nem megy, kezdd nőivel (térd lent), utána normál, ha jól megy, akkor a lábadat felteszed egy zsámolyra. Tárogatás, szabad súllyal vagy géppel (pillangógép). Fekvenyomás -- lányoknak sem kell félni tőle. Neten tudsz keresni gyakorlatokat mellre. Edzz arányosan, más testrészt se hanyagolj el. Hajrá! Drukkolok Neked!
2018. jan. 7. 17:48
 10/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy! Fekvőtámaszra gondoltam én is, csináltam is már párat, de a tárogatást nem gondoltam volna, hogy a mellet is erősíti.

Természetesen próbálom minden testrészem egyenlően fitten tartani, bár most a hasam kockásítom főként :D

2018. jan. 7. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!