Szerintetek ez elérhető naturálban jó genetikával?
2018. jan. 4. 02:34
11/25 anonim válasza:
Az a sok szerencsétlen aki azt mondja lehetetlen naturálba elérni azok valószínűleg még soha nem edzettek naturálba vagy még konditermet sem láttak... Hidd el kérdező normális kajával és megfelelő edzéssel elérhető! Csak gondolj bele veszel magadnak vitamint+szénhidrátot+fehérjéket+még kitudja mit ezeknek a csomagolásukra felhívásként rá van írva hogy nem helyettesíti a natúr kajákat stb. Akkor kérdem én a nagyokosoktól hogy ha nem eszek semmi natur kaját de ezekből a szarokból beviszem a szükséges mennyiséget tskg-onként akkor mért fogok éhen és szikkadtan megdögleni? Jah és még egy kérdés ha natur kajával beviszem a tskg-onkénti fehérjét+szénhidrátot meg miegymást akkor már mért ne fejlődne az izomzatom? Azért mert PLACEBÓn élsz és most jöttél rá hogy a semmire verted el a pénzed hogy legyen ami ösztönözzön az edzésre sajnos attól még a natur kajáktól fejlődsz!!
12/25 A kérdező kommentje:
Én is ezt vallom hogy rendes szilárd kajából nyerjük ki ami kell. Egyébként sztem is hozható kemény munkával jo kajával és sok pihivel. Köszönöm!
2018. jan. 6. 13:26
13/25 anonim válasza:
Evek ota edzek naturalban, de a kozeleben sem vagyok a linkelt formanak, de nem csak en, egy emberi leny sem naturalban.
Fekvenyomasom 170 kg, guggolasom 210, felhuzasom 220 kg. Szerintem jobban ertek a temahoz, mint ti. De tolem elhettek mesevilagban.
14/25 A kérdező kommentje:
Jézus az már szint! :O Minden tiszteletem. De ez gondolom genetikától is függ nem? Nem mindenki képes elérni.
2018. jan. 6. 13:45
15/25 anonim válasza:
A nyomasomhoz kiveteles genetika kell, de a felhuzasom, guggolasom siman hozhato atlag genetikaval is. Bar nem fugg ossze az ero es a fizikum szorosan, de azert az erom is tukrozi, hogy tudom mirol beszelek.
16/25 anonim válasza:
11: ha ezt a format osszehozod naturalon, kezet csokolok neked. Garantalom hogy meg hasonlo sem jon ossze. De ha igen, en leszek a legnagyobb rajongod.
17/25 A kérdező kommentje:
Mi a helyzet Lénárd Lajossal és Illés Norbertel? Ők hasonló szinteket értek el sőt.
2018. jan. 6. 14:55
18/25 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák azért mert te évek alatt nem bírtad hozni ezt a formát az még nem azt jelenti hogy másnak se fog sikerülni! Én se tudok űrhajót vezetni akkor valószínűleg más ember se képes rá?
19/25 anonim válasza:
Ennek 42-43as szálkás karja van meg jó ha van benne 85-90kg ez nektek elérhetetlen szint hat komolyan mondom bef*sok...
20/25 anonim válasza:
De még így se olyan nagyon szálkás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!