Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy endomorf jó genetikával...

Xyrot kérdése:

Egy endomorf jó genetikával hogy nézhet ki max. Naturálban?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy egy endomorf max milyen szintet tud elérni naturálban jó genetikával vagy átlagos genetikával!

Esetleg ha ti vagytok endomorfok testépítők jöhet akár kép is!

Nos?

2014. okt. 23. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Amilyenre nem vagy lusta.
2014. okt. 23. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:
2014. okt. 23. 16:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Első A válaszra ne légy lusta válaszolni :)
2014. okt. 23. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Tito Raymond
2014. okt. 23. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Én (Mr. Első), azért válaszoltam ezt, mert ez így van. Te könnyen gyarapodsz, szóval izomtömegre hamar szépet fel tudsz szedni, ezen felül csak rajtad múlik hogy mennyit diétázol, és szálkásítasz. Szóval csak rajtad múlik.
2014. okt. 23. 22:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez azért nem így van..az igaz, hogy hamar felszedek izomtömeget tömegeléskor de zsír is jön fel..és szálkásításnál már jönnek is a gondok, a legszigorúbb étrenddel is borzasztó nehezen történik a fogyás, na meg persze egy szar genetikával ha fejre állok sem érek el egy már tényleg jónak mondható szintet!
2014. okt. 25. 08:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy endomorf eleve sosem lesz jó forma (én is az vagyok), mert széles a csípő. Ez már behatárol. A másik meg az, hogy mire lediétázol rengeteg izmot is vesztesz. Nekem elhiheted, 29 év edzési tapasztalatom van.
2014. okt. 25. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!