Endomorf lehet vékony csuklójú?
Figyelt kérdés
Csípőm viszonylag széles, csuklom, bokám vékony és könnyen zsírosodom, de nem vagyok magas(bár van még vissza pár évem).
Endo-ecto lennék?
173cm 68kg 16%testzsír 15/f
Csukló: 16.5cm
Boka :22cm
Csípő:84
Derék:78
2014. okt. 11. 22:20
2/6 anonim válasza:
A mellkas kerületet is meg kellene nézni. Egyébként akár mind a három alkattípus keveréke is lehetsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Mellkas 95körül.
2014. okt. 11. 22:48
4/6 anonim válasza:
Akkor el lehet felejteni az ektomorfot. Ha van is benned csak csekélyen. Az én mellkasom 98 centi, a csuklóm meg csak 17, és 16 éves vagyok.
5/6 A kérdező kommentje:
És milyen testalkattípus vagy?
2014. okt. 11. 22:57
6/6 anonim válasza:
Őszintén szólva fogalmam sincs. Szerintem te se foglalkozz vele. Amiket érdemes tudni, hogy mennyire zsírosodsz, illetve, hogy melyik testtájad gyengébb a többihez képest, tehát a fehér és vörös izomrostok arányát. Ezt úgy értem, hogy a hátad például jobban fejlődik, mint a lábad. Tudd a gyengéidet és erősségeidet egyaránt és tartsd magad szinten. Ennyiről szól az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!