Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tippek Hasi zsírpárna és...

Tippek Hasi zsírpárna és úszógumi eltüntetésére?

Figyelt kérdés
Nemrég újra Elkezdtem testépíteni és tömeget növelek, erőben és kinézetben is szépen növök, de sajnos valamit rosszul csinálhatok, mert sok hasi szír is jön le. Szerek, tippek, tanácsok, bevált módszerek, amik segíthetnek megszabadulni tőle izomvesztés nélkül?

2018. jan. 3. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Bár én nem vagyok testépítő, de nekem akkor ment le a pocak, amikor sokat kocogtam. Nem gyorsan, hanem baromi lassan, egy-két órán keresztül is akár.
2018. jan. 3. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Diéta kell és kardio edzés . De főképp diéta . Ill lehet túl sok ch-t viszel be .
2018. jan. 3. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Kalóriadeficit és mozgás!
2018. jan. 4. 06:40
 4/6 A kérdező kommentje:
A cardiotol és a diétától izom is megy le, amit nagyon nem szeretnék, így is nehezen jön fel (vega vagyok ezért nem tudok kevesebb cht bevinni sajnos...)
2018. jan. 4. 07:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Túledzel? Fehérje napibevitel elegendő?
2018. jan. 4. 15:20
 6/6 A kérdező kommentje:
nem edzek túl, a fehérje probléma, vega vagyok, képtelensé 185-g fehérjét normálisan bevinni mindig, de 130-150g minimum meg szokott lenni..
2018. jan. 5. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!