Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Klasszikus kérdés, hogyan...

Klasszikus kérdés, hogyan fogyjak hasról?

Figyelt kérdés

Tavaly október végén kezdtem el edzeni, de igazából december végétől / január elejétől tudom csinálni intenzíven (heti 3 alkalom). Változás van, mert már feltudom venni azt a nadrágot, amit az edzés előtt nem. Viszont valamiért a hasamat, úszógumimat ugyanakkorának érzem, látom annak ellenére, hogy 1-2 nadrágméretet lefogytam már.

Végzek kardió gyakorlatot, de lehet, hogy nem eleget? Ezen a fajta lépcsőzőgépen szoktam csinálni, most már intenzívnek mondható fokozaton, 20 percet.

[link]

Előtte futópad volt, 20-30 perc, de inkább tempós gyaloglás, mintsem futás. Futni (még) nem tudok.

Étrendet tekintve kiiktattam a kenyeret, tésztát, cukrot. Hús, hal, tojás, zöldség, némi gyümölcs, amit enni szoktam. Tejtermékek közül inkább sajtot. Zsíros ételeket szoktam enni, na nem minden nap.

Szóval milyen gyakorlatok vannak a hasról fogyásra, úszógumi eltüntetésére? Muszáj leszek futni... ? :S Vagy jó az ami van, lépcsőgépezés, csak legyek jobban kitartó?

2017. márc. 18. 16:24
 1/2 Zedricht ***** válasza:
100%
Sajnos nincs olyan, hogy csak hasról fogysz. A lényeg, hogy tőbb kalóriát égess el amennyit beviszel, ha fogyni akarsz.
2017. márc. 18. 16:26
 2/2 Cortez70 ***** válasza:
100%
Nincs irányított zsírleadás. Nem tudsz csak hasrol fogyni.
2017. márc. 18. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!