Klasszikus kérdés, hogyan fogyjak hasról?
Tavaly október végén kezdtem el edzeni, de igazából december végétől / január elejétől tudom csinálni intenzíven (heti 3 alkalom). Változás van, mert már feltudom venni azt a nadrágot, amit az edzés előtt nem. Viszont valamiért a hasamat, úszógumimat ugyanakkorának érzem, látom annak ellenére, hogy 1-2 nadrágméretet lefogytam már.
Végzek kardió gyakorlatot, de lehet, hogy nem eleget? Ezen a fajta lépcsőzőgépen szoktam csinálni, most már intenzívnek mondható fokozaton, 20 percet.
Előtte futópad volt, 20-30 perc, de inkább tempós gyaloglás, mintsem futás. Futni (még) nem tudok.
Étrendet tekintve kiiktattam a kenyeret, tésztát, cukrot. Hús, hal, tojás, zöldség, némi gyümölcs, amit enni szoktam. Tejtermékek közül inkább sajtot. Zsíros ételeket szoktam enni, na nem minden nap.
Szóval milyen gyakorlatok vannak a hasról fogyásra, úszógumi eltüntetésére? Muszáj leszek futni... ? :S Vagy jó az ami van, lépcsőgépezés, csak legyek jobban kitartó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!