Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van esetleg olyan alkalmazásot...

Van esetleg olyan alkalmazásotok amivel hatásosan lehet izmosodni?

Figyelt kérdés
Olyan ingyenes aplikációt keresek android tabletre amelyikkel eredményesen lehet izmosodni. Hasra, karra, fenékre és lábra. Nektek mi vált be? Én sokfélét letöltöttem már, de sajnos egyik se volt teljesen tökéletes. Hetente egyszer edzem, úgy veszem észre könnyen izmosodom, viszont nincs lehetőségem többször eljárni. Írjatok kérlek saját tapasztalatokat az alkalmazással kapcsolatban. Előre is köszi!:)

2017. dec. 29. 22:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
En a Jefit et es a bodyspace t is hasznaltam, amikor fix edzestervet csinaltam. A Bodyspace jobban bejott. Csak jol be kell allitani. Magadnak is tudsz csinalni edzestervet es fix elore beallitottak is vannak. A myfitnesspal pedig kaloria es makro szamitasra tokeletes.
2017. dec. 30. 13:18
 12/14 A kérdező kommentje:

Valóban nem túl meggyőzőek ezek a 30 naposak, de ahogy nézegetem a többit, még talán ez bizonyult a legjobbnak...

Utolsó amit írtál, mindenképp letöltöm! Köszi!!: )

2017. dec. 30. 13:23
 13/14 anonim válasza:
Az edzéshez szerintem a Gymaholic a legjobb, az étrend megtervezéséhez pedig vagy a Yazio, vagy a MyFitnessPal
2017. dec. 31. 01:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. dec. 31. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!