Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A jó felsőtesttel (esetleg...

A jó felsőtesttel (esetleg még izmos lábbal is) rendelkező, viszont nagy, zsíros hasú (amatőr) testépítők miért nem képezik viccek, gúnyolódás tárgyát?

Figyelt kérdés

A csirkelábúakat meg a mell-bicepsz gyúrósokat ugye senkinek nem kell bemutatni. Született is róluk ezer poén, mém stb.

A fenti csoportról viszont valahogy még sosem láttam. Miért?

2017. dec. 28. 12:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

"Dehogy optikai tenyezo a zsir. Nagyon jol tukrozi a mentalis erod, hogy mennyire tudsz figyelni a taplalkozasra es szalkasitani is."

Mert többletkalóriát zabálni non stop, meg forcefeedelni nem legalább ugyanolyan nehéz?

Mentális erőről annyit, hogy nem mindenkinek a férfi darázsderék a célja, van aki szerint nyomin néz ki. Férfin legyen tömeg, szerintem.

Mintha az erőt olyan könnyen lehetne összeszedni, heh

A másik meg, hogy a kinézet is csak egy cél a sok közül, azt hiszed, hogy mindenki a te személyes ideálodnak akar megfelelni?

Nem tudom mi a probléma az "ilyenek" kategóriájába eséssel, Fedor Emelianenkot vagy Eddie Hallt vajon miért nem ócsárolod, te Görög isten? :D

2018. jan. 8. 22:47
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem is hallottam meg róluk.Lehet azért mert olyan híresek te mangalica😅
2018. jan. 9. 22:10
 23/25 anonim ***** válasza:
Te görög isten, versus te mangalica. Szépen vagyunk.
2018. jan. 10. 20:46
 24/25 anonim ***** válasza:
Olyan kifogást már hallottam, hogy valaki azért nem szálkásított soha, mert "erőemelő". De hogy az legyen az indok, hogy a vékony derék "nyomi", ez új.
2018. jan. 10. 22:01
 25/25 anonim ***** válasza:
Midig kell h legyen egy indok😀
2018. jan. 10. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!