A jó felsőtesttel (esetleg még izmos lábbal is) rendelkező, viszont nagy, zsíros hasú (amatőr) testépítők miért nem képezik viccek, gúnyolódás tárgyát?
A csirkelábúakat meg a mell-bicepsz gyúrósokat ugye senkinek nem kell bemutatni. Született is róluk ezer poén, mém stb.
A fenti csoportról viszont valahogy még sosem láttam. Miért?
"Dehogy optikai tenyezo a zsir. Nagyon jol tukrozi a mentalis erod, hogy mennyire tudsz figyelni a taplalkozasra es szalkasitani is."
Mert többletkalóriát zabálni non stop, meg forcefeedelni nem legalább ugyanolyan nehéz?
Mentális erőről annyit, hogy nem mindenkinek a férfi darázsderék a célja, van aki szerint nyomin néz ki. Férfin legyen tömeg, szerintem.
Mintha az erőt olyan könnyen lehetne összeszedni, heh
A másik meg, hogy a kinézet is csak egy cél a sok közül, azt hiszed, hogy mindenki a te személyes ideálodnak akar megfelelni?
Nem tudom mi a probléma az "ilyenek" kategóriájába eséssel, Fedor Emelianenkot vagy Eddie Hallt vajon miért nem ócsárolod, te Görög isten? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!