A jó felsőtesttel (esetleg még izmos lábbal is) rendelkező, viszont nagy, zsíros hasú (amatőr) testépítők miért nem képezik viccek, gúnyolódás tárgyát?
A csirkelábúakat meg a mell-bicepsz gyúrósokat ugye senkinek nem kell bemutatni. Született is róluk ezer poén, mém stb.
A fenti csoportról viszont valahogy még sosem láttam. Miért?
Azért, mert nekik nem fontos a szálkásság, azért edzenek, hogy egészségesebbek, erősek legyenek. Továbbá a nagy termet fontos nekik. Naturálban nagy termetet csak zsírosan lehet elérni, mert a szálkásítás alatt túl sok izmot veszít el az ember, persze lehet minimalizálni, de nem teljesen.
A szálkásítás kihagyása nincs hazással az edzésre úgy, mint egy izomcsoport (főleg a láb) kihagyása.
Sok embernek kedve van az edzéshez, de a szálkásítás egy olyan macera, amihez már nincs, vagy nem éri meg nekik.
Sok nő viszolyog a nagyon definiált izomzattól, a mackós testű férfiakat szeretik.
Ki ne felejtsem, ha erősemberről vagy erőemelőről van szó, fel sem merül a miért...
Szóval szerintem ezzel semmi gond nincs, én is ezzel az elvvel edzek,és jól érzem magam.
#1-2 mint írtam, amatőrökre gondoltam, akik eljárnak edzeni rendszeresen, nem is tudok konkrét példát mondani ezért
#3 nem fogalmaztam pontosan, azokra gondoltam, akiknek formás, erős vállaik, nagy karuk, izmos mellük van, de a hasuk finoman szólva sem kidolgozott. A termemben számos példát látok erre.
#4 ugyanígy lehetnek olyan emberek, akiknek van kedvük az edzeshez, viszont a lábazás nagy macera nekik
ha ők gyengébb izomzatú lábbal is örömüket lelik a sportban, miért ne?
A zsírdisznókra és a telisz*rt zoknikra gondolsz?
Ugyan annyi oltást kapnak, mint a csirkelábak vagy a cigány edzéstervek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!