Ha háton fekszem és felemelem kicsit a lábamat, úgy hogy nyújtva, az erősíti az alsó hasizmokat?
Figyelt kérdés
Egyébként rendesen edzem, de kíváncsi vagyok erre.2017. dec. 23. 19:44
1/7 anonim válasza:
Valamennyire ja, de a rendes függeszkedve végzett lábemelést/térdemelést nem közelíti meg.
2/7 A kérdező kommentje:
Ugyanilyen kellemes feszítő az érzés akkor is, ha felhúzom kicsit a lábam, sőt akkor tovább bírom.
Kérdés a kérdésben, ha úgy ülök egyenesen, hogy közben befeszítem-elernyesztem a felső hátizmaimat, az is jó, ilyen ,,köztes edzésnek"?
2017. dec. 23. 19:50
3/7 anonim válasza:
Schwarzi is így érte el a amit, hogy az ágyban fetrengve feszített, azt mondjak sokszor be is fosott, de hát megérte.
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem is kijött egy kis kakidarab az erőlködéstől, de legalább kockahasam van.
2019. nov. 17. 13:51
6/7 anonim válasza:
Hat az inkabb a hasat erositi.. hat also reszet felhuzassal, hiperhajlitassal tudod legjobban edzeni. Ezek a feszitgetesek hulyesegek :D nagy sulyokkal kell edzeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!