Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Folytathatom az edzést a...

Folytathatom az edzést a történtek után?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

2 napja edzettem és kiment a vállam a helyéről kb. 5 másodpercig nem volt a helyén és a hirtelen történt események miatt azt nem tudom,hogy én tettem vissza a helyére vagy lehet hogy hülyeség amit írok de visszaugrik magától...? ilyen van? azt gyanítom hogy én tettem vissza csak annyira gyorsan történt az egész.

Azt tudni kell,hogy korábban én már jártam edzeni kb 3 hónapot,már úgy ahogy kezdtem fejlődni,volt látszata a munkának,de utána abba kellett hagynom 3 hónapig,majd most újra kezdtem és most voltam másodszor mikor kiment a vállam a helyéről,nem igazán találtam talán a megfelelő súlyokat sem,szinte teljesen elölről kezdem most az egészet. Az edzés aznap úgy volt,hogy fekvenyomás,fekvenyomás ferde padon és utána még mentem melltoló gépre,amin már elfáradtam kinyújtva maradt a karom és akkor a bal karomat visszanyomta úgy hogy kiment a vállam a helyéről. Most így nem tudom,hogy mekkora kár keletkezhetett a karomban,ha mozgatom akkor picit fáj....Érdemes lenne orvoshoz elmennem vele? Nem szeretném,ha mostantól már nagyon könnyen kimenne a vállam... :-/ Tudom,h az én hibám is az egész,az én hülyeségem is,sajnos ez így alakult.Stresszlevezetés miatt is kezdtem főleg az edzést és sajnos néha el is gondolkodom a teremben és hát talán kicsit az is közrejátszott a történtekhez.

2017. dec. 13. 19:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát óvatosan eddz!
2017. dec. 13. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!