Protein vagy tömegnövelő?
Figyelt kérdés
Mielött írnátok eszem rendesen,de egyszerűen nem tudom bevinni a megfelelő mennyiségeket.Sulis vagyok és pénzből sem vagyok túlságosan megodbva,ezért venném.2017. dec. 5. 17:31
1/5 anonim válasza:
Miért, mit gondolsz, mennyit kell bevinned?
2/5 A kérdező kommentje:
Fehérjéhez ha jól tudom a testsúlyom 2x-esét,szénhidrátból pedig 6x-osát a testsúlyomnam.
63 kiló vagyok,tudom nem sok de egyszerűen nem megy suli miatt se.Sokszor 4ig vagyok suliba,ez miatt se nagyon.
2017. dec. 5. 17:45
3/5 anonim válasza:
Próbáld meg a kalóriaszükségleted nagyobb részét zsírból fedezni szénhidrát helyett(persze, ch-t is egyél), például beturmixolsz pár marék magvat, pl a napraforgó olcsó, ha adsz hozzá gyümölcsöt, még finom is, meg fehérje is van benne.
4/5 anonim válasza:
Akkor a kérdésre válaszolva: inkább fehérjeport vegyél, mint tömegnövelőt, sokkal jobban megéri kb minden szempontból. Segíthet rajtad a kalóriadús ételek fogyasztása. Pár tipp: zab, kókuszzsír(magában is ehető), tej(napi 1 litert meg sem érez az ember), 100% mogyoróvaj ...
5/5 A kérdező kommentje:
Zabot,lencsét és főleg rizsát eszek :D
A kókuszt kipróbálom,mert szeretem,de gondolom nem pénztárca barát
2017. dec. 6. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!