Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek miért szedi ki a...

Szerintetek miért szedi ki a kukából a kisebbségi a proteines vödröt illetve dobozt?

Figyelt kérdés
Bp nagy bevásárló központnál szoktam kitenni a hulladék gyüjtőnél a proteines dobozt,ahol rendszeresen lézengenek kisebbségiek.Megfigyeltem,hogy több alkalommal is felkapták a proteines dobozt, illetve egy alkalommal meg is szólítottak,hogy ne dobjam ki mert neki kell( akkor kellett volna megkérdezzem,hogy mire? ) Szerintetek mire kellhet nekik?
2017. nov. 30. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
kiteszi a polcra dísznek. vagy beletesz valami fele annyiért vett olcsó proteint és eladja drágábban. jó az utóbbi elég hihetetlen, bár az elég helytálló, hogy az ilyen dobozok sokaknak tetszenek.
2017. nov. 30. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudom ez kicsit unodrtodox megoldásnak fog tűnni, de arra még nem gondoltál, hogy tőlük kérdezd meg?
2017. nov. 30. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egyik haverom azért gyűjti mert tárol benne valamit. Sokszor a műhelybe kell neki csavaros doboznak, szögeket is tárol benne, meg van amikor vesz nagytételben cukrokákat és abba tárolja mert jobb mint a nejlonba amibe adják a kilós cukorkákat. De a barátnője például egy olyanba ültetett el egy virágot mert nem akart azért cserepet venni.
2017. nov. 30. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Feszítős pózhoz jól mutat a háttérben, tesó!!
2017. nov. 30. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!